Test de rachetă de tenis

Pahar în formă de rachetă cu pai pentru copii Rex London Space Age

Pahar în formă de rachetă cu pai pentru copii Rex London Space Age

Fie că ești în căutarea unui cadou original sau vrei să-ți distrezi copiii într-un mod creativ, vei avea mereu succes alături de brandul Rex London. Jucăriile și jocurile sale drăguțe sunt pline de umor și binedispun pe oricine în orice situație. (bonami.ro)

Amen Brățară de argint originală cu zirconi de tenis BCRB

Amen Brățară de argint originală cu zirconi de tenis BCRB

Amen Brățară de argint originală cu zirconi de tenis BCRB (vivantis.ro)

Amen Brățară de argint originală cu zircon TCRB de tenis

Amen Brățară de argint originală cu zircon TCRB de tenis

Amen Brățară de argint originală cu zircon TCRB de tenis (vivantis.ro)

Geratherm Test de detectare precoce-sarcină

Geratherm Test de detectare precoce-sarcină

Test rapid de sarcină pentru uz casnic. Test rapid de sarcină confortabil pentru uz casnic. Testul detectează prezența hormonului hCG, care apare în urină într-o perioadă foarte timpurie de sarcină. Sigur ca un test rapid cu medicul dumneavoastră. Poate fi utilizat încă de 4 zile înainte de menstruația preconizată. Poate fi folosit în orice moment al zilei în confortul casei tale. Precizie peste 99%. Rezultatul testului ușor de citit. Zona de testare foarte mare. Se livrează cu suport pentru igienă. Ușor de utilizat - țineți tija de testare în fluxul de urină timp de aproximativ 10 secunde. Rezultat rapid după doar 3 minute. Sensibilitate: 10 ml hCG în urină. (vivantis.ro)

tenis rachetă DUNLOP aerogel 260 675775

tenis rachetă DUNLOP aerogel 260 675775

tenis rachetă DUNLOP aerogel 260 675775 Rama asigură o bună forță a lovitură, 16x19 șir oferă un bun echilibru de control și de spin. Tehnologia VIBROTECH reduce vibrațiile ale cadrului și crește confortul jocului. parametri: Lungime: 27/686 Head: 100/645 Greutate (nevypletena): 260 Strings: 16x19 Tenis » Rachete tenis » tenis rachetă DUNLOP aerogel 260 675775 (gamisport.ro)

Pepino Dipstrip test de sarcina 1 buc

Pepino Dipstrip test de sarcina 1 buc

Dipstrip test de sarcină este un test extrem de sensibil pentru detectarea timpurie a sarcinii. Conceput pentru auto-testare. Poate fi efectuată chiar la 2 zile după concepție. Un avantaj major al trupei de un test de sarcina este ușurința de utilizare într-un singur pas. Pur și simplu scufunda parte a benzii de testare în proba de urină. Rezultatele apar în câteva minute. În stadiile incipiente ale sarcinii, ovulul fecundat produce un hormon HCG specific (Human corionică Gonadrotropin), care apare în urină. Un test de sarcină detectează prezența acestui hormon cea mai recentă tehnologie: prezența HCG este detectată prin anticorpi specifici legați la particule de aur coloidal. Sensibilitatea acestui test este mare, înseamnă că banda test de sarcina Pepino Dipstrip poate detecta sarcina… (vivantis.ro)

MedPharma Test de ovulație 20mIU / ml 6 buc

MedPharma Test de ovulație 20mIU / ml 6 buc

MedPharma Teste de ovulație este un test foarte precis, rapid si igienic pentru a determina data exactă a ovulației, pe care îl puteți efectua cu ușurință singură. Astfel crește șansa sarcinii. Testul de ovulație detectează prezența hormonului luteinizant (LH) în urină pentru a vă ajuta să maximalizați șansele de a concepe in mod natural. Hormonul luteinizant (LH) este responsabil pentru faza finală a maturizării și ovulația ovulului ulterioară. O creștere bruscă, dar pe termen scurt, a nivelului de hormoni luteinizanti apare cu 24-36 ore înainte de ovulație. Această creștere se numește creștere LH. Dacă are loc actul sexual în timpul creșterii accentuate LH (o zi înainte de ovulație și ziua ovulației, adică. În perioada 24-36 ore după creșterea LH) este cel mai probabil să rămâneți… (vivantis.ro)

GreenSwan Test de sarcină GS Mamatest 10 Comfort

GreenSwan Test de sarcină GS Mamatest 10 Comfort

GS Mamatest COMFORT 10 este un test rapid de sarcină pentru uz casnic. Detectează prezența gonadotropina corionică umană (hCG), care apare în urină , în foarte timpurie a sarcinii. gonadotropina corionică umană (hCG) este un hormon produs de placenta si secretat in urina la scurt timp dupa fertilizare. test de sarcină Mamatest CONFORT 10 include anticorpi care reacționează în mod specific cu acest hormon. După introducerea stick-ul de testare în fluxul de urină sau în vas cu urina absorbit migreaza urina de-a lungul membranei. Atunci când urina conține hCG ajunge în zona de testare într-o membrană va produce o dungă colorată. Absența acestei benzi indică un rezultat negativ. În cazul în care testul se efectuează într-un mod adecvat, apare în banda colorată zona de control (utilizată… (vivantis.ro)

Adiel FertilCheck de sex feminin test de fertilitate 2 bucăți

Adiel FertilCheck de sex feminin test de fertilitate 2 bucăți

FertilCheck test de fertilitate feminină este proiectat pentru uz casnic. FHS detecteaza prezenta hormonului sexual din urina. FertilCheck test de fertilitate feminină este simplu de utilizat, rezultate rapide, de înaltă fiabilitate și precizie de 99%. Un test de screening de fertilitate pentru femei de unică detectează FSH hormon sexual din urina, care este un indicator al fertilității feminine. Testul este potrivit pentru femeile cu menstruație neregulată, pentru femeile care nu pot concepe o perioadă mai lungă și pentru femei cu varsta de peste 35 de ani. (vivantis.ro)

GreenSwan GS Mamatest de test de 10 de sarcină 2 buc

GreenSwan GS Mamatest de test de 10 de sarcină 2 buc

GS Mamatest pentru depistarea precoce a sarcinii este un test rapid bazat pe imunocromatografie flux lateral pe o bandă, și este utilizată pentru determinarea calitativă a gonadotropinei corionice umane (hCG) în urină, care poate ajuta la detectarea sarcinii. GS Mamatest utilizeaza o combinatie de anticorpi, inclusiv anticorpi monoclonali de hCG care vizează în mod selectiv , la niveluri crescute de hCG. 244. Un test de sarcină a fost realizată prin scufundare la sfârșitul benzii de absorbție într - un recipient cu urina. Rezultatul este acela de a citi din liniile colorate au apărut. (vivantis.ro)

IVT IMUNO Cel mai bun test de sarcina-2 2 buc

IVT IMUNO Cel mai bun test de sarcina-2 2 buc

Cel mai bun test de sarcină este proiectat pentru a detecta începutul sarcinii (7-10. zi după fertilizare) și într-un stadiu avansat al sarcinii. Cel mai bun test de sarcina este proiectat pentru uz casnic. De preferință în dip dimineață la 6 secunde, unul dintre cele două teste dintr-o probă de urină. Anunțul a rezultat 3 minute. (vivantis.ro)

Phoenix Test de droguri M-3-Multipanel Instant Vezi 1 buc

Phoenix Test de droguri M-3-Multipanel Instant Vezi 1 buc

Test de droguri este un test imunologic rapid pentru detectarea calitativă a metaboliților drogurilor în urina umană. Testul este potrivit pentru screening-test de urină pentru THC (THC, marijuana, hașiș și canabis) + MET (ecstasy, metamfetamina si alte metamfetamina) + MOR (heroină și alte opiacee). Test de droguri este o metoda cromatografica rapidă bazat pe principiul unui test de sarcină pentru detectarea calitativă a metaboliților de droguri în urină umană. Substanțele detectate de test de droguri: Limita de detecție pentru THC-cannabinole, 11-nor-8-THC-9-COOH și 11-nor-9-COOH-THC 50 ng / ml; Limita de detecție pentru 11-hidroxi-9-THC este de 100 ng / ml, limita de detectare pentru metamfetamină și ng / ml 3,4-metilendioxi-50; limita de detectare pentru morfina si codeina este de 300… (vivantis.ro)

IVT IMUNO Test de sânge oculte FOB pentru în scaun uman 1 buc

IVT IMUNO Test de sânge oculte FOB pentru în scaun uman 1 buc

Testare FOB immunoassay proiectat pentru a detecta prezența de sânge în scaun, adică. astfel de testare. oculte (ascunse) sângerare în tractul digestiv, care pot fi asociate cu multe boli de exemplu. diverticulita, cancerul kolerektálním, polipi, boala Crohn. Încercare face parte din categoria de analiză imunocromatografică este destinat-o singură etapă, de detectare rapidă, calitativă. Testul răspunde doar la hemoglobinei umane conținute în scaun. Detectarea selectivă a sângelui uman (hemoglobina umană) au fost folosite anticorpi monoclonali care fac parte a testului. Pentru a analiza doar o probă, de prelevare a probelor este posibil din hârtie igienică. Ai rezultate imediate - în 5 minute, în orice moment al zilei. Înainte de efectuarea testului nu trebuie să urmeze orice restricții… (vivantis.ro)

MiraTes Testul mononucleoza 1 buc

MiraTes Testul mononucleoza 1 buc

Test de mononucleoza kit de testare acasă pentru detectarea anticorpilor împotriva virusului Epstein-Barr, care provoaca mononucleoza. Mononucleoza infecțioasă este o infecție virală provocată de virusul Epstein-Barr. Transferul apare cel mai frecvent saliva ei, așa-numita mononucleoza boala sărutat. Se manifestă ca amigdalită, dureri în gât, ganglioni zduřelými, febra si oboseala. Dar cel mai important lucru este de a menține calmul atunci când sunt bolnavi în pat și să urmeze o dieta, deoarece boala este adesea o întreruperi temporare a funcției hepatice. În cazul în care boala este identificarea precoce a pacienților să adere la regimul de tratament, este cea mai mare parte de recuperare completă. Și doar pentru a anticipa este conceput acest test. (vivantis.ro)

MiraTes Testul sifilis 1 buc

MiraTes Testul sifilis 1 buc

Fiecare sex neprotejat este acum asociat cu un risc de infectie de orice boli cu transmitere sexuala. Dacă apar răni pe sau în jurul vaginului, penisului sau gurii, poate indica infectia cu bacteriile care cauzeaza sifilisul. Acest test vă permite să determine rapid și sigur, dacă sunt infectate cu sifilis. Daca o persoana este infectata cu bacterii sifilis, organismul produce anticorpi împotriva lor. Testare Sifilisul poate detecta prezența acestor anticorpi în sânge. Atunci când sunt plasate într-un cartuș de testare proba de sânge, testul arată una sau două dungi de culoare. Aceasta trebuie să țină cont de faptul că un timp după ultima infecție, înainte de organismul este capabil să genereze o cantitate suficientă de anticorpi care pot fi detectate. Un rezultat negativ poate, de… (vivantis.ro)

MiraTes Testul pentru boala Lyme

MiraTes Testul pentru boala Lyme

Test Prima pentru boala Lyme este proiectat pentru autotestare dovedind anticorpi împotriva bacteriilor Borrelia în sânge . Tick poate prinde fiecare și, adesea, se poate trece cu vederea chiar. Prin urmare, este important să se știe dacă este sau nu o căpușă infectată cu bacterii Borrelia. Utilizați această test care poate detecta cu ușurință . Testul pentru boala Lyme folosit infecție a dovedi cu bacterii Borrelia , care provoaca o boala cunoscuta sub numele de boala Lyme . Testul este folosit în laboratoare și GPS. Acest lucru se face cu ajutorul unui baston deget probă de sânge obținută. O picătură de sânge, împreună cu o picătură de reactiv adăugat la caseta de testare. După 10 minute, se poate citi rezultatul testului. (vivantis.ro)

Veroval Testul de fertilitate la domiciliu

Veroval Testul de fertilitate la domiciliu

Testul bărbatului pentru fertilitate la domiciliu este un test rapid pentru a determina concentrația spermei în materialul seminal . Luați o probă de spermă. Lăsați vasul cu sperma pe masă timp de 20 de minute. Luați sperma în seringă. Apoi amestecați-l cu soluția. Se dizolvă amestecul în casetă. După șapte minute, puteți scădea rezultatul. (vivantis.ro)

Veroval Deficitul de fier acasă test

Veroval Deficitul de fier acasă test

Deficitul de fier acasă test este un test rapid pentru a detecta nivelurile scăzute de fier. Utilizați lanceta atașată la test și luați o picătură de sânge de la vârful degetelor. Se amestecă sângele cu soluția. Este important să agitați bine amestecul. Se dizolvă amestecul pe caseta de testare. După zece minute, puteți citi rezultatul. (vivantis.ro)

IVT IMUNO Ovulația Testul LH 28 1 buc

IVT IMUNO Ovulația Testul LH 28 1 buc

Ovulația Testul LH 28 este destinat pentru determinarea unor niveluri ridicate de hormon luteinizant uman în proba de urina cu a detecta ovulatia - zile fertile timpul ciclului menstrual. Acest test va ajuta să determina cel mai bun timp pentru fertilizarea si sarcina de planificare. Hormon luteinizant uman (LH) este un hormon produs de glicopeptidă glanda pituitara. Incidența și, în special, creșterea concentrației de LH permite utilizarea sa în determinarea ovulației vine, respectiv. găsirea zilele fertile. Ovulația Testul LH 28, cu un grad ridicat de sensibilitate sunt incluse în categoria metoda cromatografica folosind anticorpi specifici pentru a identifica în mod selectiv hormonului LH in urina concentrație crescută în timpul ovulației. (vivantis.ro)

Veroval Intoleranță la testul de origine a glutenului

Veroval Intoleranță la testul de origine a glutenului

Intoxicarea testului home gluten este un test rapid pentru a detecta boala celiaca . Utilizați lanceta inclusă în testul de la domiciliu și luați o picătură de sânge de la vârful degetelor. Se amestecă sângele cu soluția. Este important să se agită bine amestecul. Aruncați amestecul pe caseta de testare. După 10 minute, puteți scădea rezultatul. (vivantis.ro)

Lacoste Challenge - EDT 50 ml

Lacoste Challenge - EDT 50 ml

Lacoste Challenge este parfum masculin energizant și optimist că popular cu barbati mai tineri cu o înclinație de mod dinamic de viață. Amestec discret de ingrediente clasice și moderne reflectă caracterul tineresc-sportiv de parfum. Parfum flacon seamănă cu un mâner racheta de tenis. În negru, impodobit cu logo-ul inconfundabil de crocodil galben suculent Septembrie - culoarea mingi de tenis. Parfum a fost lansat în 2009. Despre acest miros mai spunem nostru revista. (vivantis.ro)

Lacoste Challenge - EDT 90 ml

Lacoste Challenge - EDT 90 ml

Lacoste Challenge este parfum masculin energizant și optimist că popular cu barbati mai tineri cu o înclinație de mod dinamic de viață. Amestec discret de ingrediente clasice și moderne reflectă caracterul tineresc-sportiv de parfum. Parfum flacon seamănă cu un mâner racheta de tenis. În negru, impodobit cu logo-ul inconfundabil de crocodil galben suculent Septembrie - culoarea mingi de tenis. Parfum a fost lansat în 2009. Despre acest miros mai spunem nostru revista. (vivantis.ro)

MedPharma Teste de sarcină Med Pharma Comfort 10mIU / ml 2pcs

MedPharma Teste de sarcină Med Pharma Comfort 10mIU / ml 2pcs

Med Pharma Sarcina Confort Test este un test de sarcină de înaltă precizie, rapid și igienic pentru depistarea precoce a sarcinii pe care o puteți face cu ușurință pe cont propriu. Med Pharma Testul de sarcină Confortul detectează prezența gonadotropinei corionice umane (hCG). Gonadotropina corionică umană (hCG) este un hormon placentar și secretă în urină la scurt timp după fertilizare. Este o metodă de determinare calitativă a gonadotropinei corionice umane (hCG) în urină. (vivantis.ro)

OraQuick HIV / SIDA OraQuick AVANS HIV-1/2 Anticorpi Rapid. test

OraQuick HIV / SIDA OraQuick AVANS HIV-1/2 Anticorpi Rapid. test

HIV / SIDA OraQuick AVANS HIV-1/2 Anticorpi Rapid. test este un test rapid pentru detectarea anticorpilor la virusul imunodeficientei umane tip 1 (HIV-1) și de tip 2 (HIV-2). Rezultatele testelor OraQuick AVANS HIV-1/2 sunt cunoscute în termen de 20 de minute. Testul OraQuick ADVANCE HIV-1/2 anticorpi detectate într - un stadiu incipient al infecției. Acesta permite pacientilor sa verifice starea lor imediat, în timpul primei vizite la medic și pozitiv permite îngrijire imediată. Testarea precisă și rapidă este realizată din lichidul oral, sânge capilar, plasmă sau procedura de venipunctură. Testul OraQuick ADVANCE HIV-1/2 de testare rapidă este singurul de acest gen în fluidele orale cu certificare CE (UE) si FDA (SUA). Pe baza studiilor, acuratețea testului OraQuick AVANS HIV-1/2 99,9% … (vivantis.ro)

liliac pe masă tenis DONIC 400

liliac pe masă tenis DONIC 400

liliac pe masă tenis DONIC 400 ar trebui să ia în considerare achiziționarea sa de jucători în special novice de tenis de masă și jucători de agrement de niveluri de performanță mai scăzute. Waldner liliac într-o serie de capace Donic o grosime de 1,8 mm. Viteză: 70 Spin 50 Controlul 90 Mâner: concav Rezistența acoperirii: 1,8 mm Culoare: rosu / negru Masă tenis » Rachete » liliac pe masă tenis DONIC 400 (gamisport.ro)

sport solare ochelari R2 rachetă AT098B

sport solare ochelari R2 rachetă AT098B

sport solare ochelari R2 rachetă AT098B Rocket-urile sunt ochelari de bicicletă robust și durabil, rShelizate din material flexibil și ușor TR90. O caracteristică unică a ROCKET-ului este modul ușor de a înlocui obiectivul datorită încuietorii din centrul obiectivului. Vizorile de soare sunt în plus clare, potrivite pentru condiții mai puțin strălucitoare. Material cadru: Grilax TR90 ușor și extrem de flexibil CuloarShe cadrului: alb lucioasă, mată nShegră Materialul materialului: policarbonat rezistent la impact CuloarShe obiectivului: gri Categorie filtru solar: 3 Lentilă de înlocuire: ClSher CAT0 Dimensiune: 124-0-135 Protecție UV 100% A, B, C R2 microfibre sac GRATUIT Ochelari de soare » Ochelari sport » sport solare ochelari R2 rachetă AT098B (gamisport.ro)

MedPharma Testele de sarcină pentru medicație de tip Med Pharma 10mIU…

MedPharma Testele de sarcină pentru medicație de tip Med Pharma 10mIU / ml 2 pct

Testul de sarcină Med Pharma este un test de sarcină de înaltă precizie, rapid și igienic pentru depistarea precoce a sarcinii pe care o puteți face cu ușurință pe cont propriu. Med Pharma sarcină detectează prezența gonadotropinei corionice umane (hCG). Gonadotropina corionică umană (hCG) este un hormon placentar și secretă în urină la scurt timp după fertilizare. Este o metodă de determinare calitativă a gonadotropinei corionice umane (hCG) în urină. (vivantis.ro)

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii racheta / albasstru

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii racheta / albasstru

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii racheta / albasstru Cu ajutorul curbelor grațioase, căștile pentru copii Buddy și SuperBuddy devin din ce în ce mai clasice. Această cască pentru copii utilizează designul Twin-Shell, cu Safe-T Twist 2 și, desigur, cu căptușeală interioară antialergică. O altă caracteristică este ecranul integrat de insecte. Design cu două fețe Această tehnică de inginerie este mai economică, dar aduce o creștere mai mică a volumului cu aceleași proprietăți de absorbție decât procesul in-mold. Cu toate acestea, pentru aceste căști, creșterea volumului este aproape imposibil de observat. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partea din spate a casca pentru o ajustare ușoară cu o singură mână. Tampoane… (gamisport.ro)

Coş Mingi de Tenis

Coş Mingi de Tenis

Echipa noastră de pasionaţi a conceput acest produs pentru transportarea mai uşoară mingilor de tenis. (decathlon.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

copii cască MET prieteni 2019 racheta / albasstru -46/53

copii cască MET prieteni 2019 racheta / albasstru -46/53

copii cască MET prieteni 2019 racheta / albasstru -46/53 AcShestă cască pentru copii folosește designul Twin-Shell, Safe-T Twist 2 și, desigur, o căptușShelă interioară antialergică. O altă caracteristică este ecranul integrat de insecte. Design cu două fețe AcShestă tehnică de inginerie este mai economică, dar aduce o creștere mai mică a volumului cu acelSheși proprietăți de absorbție decât procesul in-mold. Cu toate acestShe, pentru aceste căști, creșterShe volumului este aproape imposibil de observat. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Controlați discul din spatele căștii pentru o ajustare ușoară cu o singură mână. Tampoane antialergice AcestShe vă ajută să vă păstrați Headul uscat și să aduceți un confort sporit la purtare.… (gamisport.ro)

Minge de tenis TB100*48

Minge de tenis TB100*48

Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru copii de 5-8 ani, nivel începător. Omologată ITF. (decathlon.ro)

Fileu de Tenis Competition Net

Fileu de Tenis Competition Net

Echipa noastră de pasionaţi a conceput acest produs pentru echiparea terenului. (decathlon.ro)

Minge de tenis TB110*72

Minge de tenis TB110*72

Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru copii de 7-11 ani, nivel începător. Omologată ITF. (decathlon.ro)

Minge de tenis TB120*72

Minge de tenis TB120*72

Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru a progresa. Ideală pentru copii de 9-10 ani, dar și pentru adulții care vor să progreseze. (decathlon.ro)

Masă de Tenis 540 PRO

Masă de Tenis 540 PRO

Produs conceput pentru tenis de masă în exterior (practicare intensivă). (decathlon.ro)

Husă Masă de Tenis Pliată

Husă Masă de Tenis Pliată

Produs conceput pentru a proteja masa de tenis de intemperii. (decathlon.ro)

farfurioară LEKI pantă şi SG-rachetă 40 mm /1 cuplu 879810112

farfurioară LEKI pantă şi SG-rachetă 40 mm /1 cuplu 879810112

farfurioară LEKI pantă şi SG-rachetă 40 mm /1 cuplu 879810112 Coșuri de schimb Leki / coș pentru bețe de curse. Schi » Accesorii schi » farfurioară LEKI pantă şi SG-rachetă 40 mm /1 cuplu 879810112 (gamisport.ro)

Set Mingi de Tenis Team x4

Set Mingi de Tenis Team x4

Minge rezistentă, ideală pentru jucătorii de nivel mediu și avansat. Potrivită pentru teren cu suprafață dură sau teren cu zgură. Set de 4 mingi. (decathlon.ro)

Set 4 Mingi de tenis TB920

Set 4 Mingi de tenis TB920

Produs conceput pentru nivel mediu-avansat, pe teren sintetic sau zgură. Set de 4 mingi. (decathlon.ro)

Set 4 Mingi de tenis TB930

Set 4 Mingi de tenis TB930

Produs conceput pentru nivel mediu-avansat, pe teren sintetic sau zgură. Set de 4 mingi. (decathlon.ro)

Set 3 Mingi de tenis TB930

Set 3 Mingi de tenis TB930

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu/ avansat) pe teren sintetic sau zgură. Set de 3 mingi. (decathlon.ro)

Masă de Tenis free 510 PRO

Masă de Tenis free 510 PRO

Concepută pentru tenis de masă în exterior (nivel ocazional). (decathlon.ro)

KONG minge de tenis large 8 cm

KONG minge de tenis large 8 cm

KONG minge de tenis large 8 cm (fera.ro)

KONG minge de tenis medium 65 mm

KONG minge de tenis medium 65 mm

KONG minge de tenis medium 65 mm (fera.ro)

KONG SqueakAir Ball Bulk XL minge de tenis

KONG SqueakAir Ball Bulk XL minge de tenis

KONG SqueakAir Ball Bulk XL minge de tenis (fera.ro)

tenis bile Head ATP 4

tenis bile Head ATP 4

tenis bile Head ATP 4 Bile de tenis de cea mai bună calitate. Proiectat pentru toate suprafețele și categoriile de jocuri. Tehnologii utilizate: Encore - cu o rezistență sporită de 33%. Melton SmartOptik ™ Felt - Bilele de tenis sunt cu 19% mai vizibile. Tenis » Mingi tenis » tenis bile Head ATP 4 (gamisport.ro)

RIGA Jucarie pentru caini, snur cu minge de tenis

RIGA Jucarie pentru caini, snur cu minge de tenis

RIGA Jucarie pentru caini, snur cu minge de tenis (fera.ro)

KONG mingi de tenis x-small 3 buc. 4cm ast.

KONG mingi de tenis x-small 3 buc. 4cm ast.

KONG mingi de tenis x-small 3 buc. 4cm ast. (fera.ro)

TRIXIE Minge de tenis pe sfoară 6,5 cm/50 cm

TRIXIE Minge de tenis pe sfoară 6,5 cm/50 cm

TRIXIE Minge de tenis pe sfoară 6,5 cm/50 cm (fera.ro)

Rachetă Tenis TR160 Graph

Rachetă Tenis TR160 Graph

Produs conceput pentru tenis (nivel începător). Asigură manevrabilitate bună, în timpul primelor antrenamente. (decathlon.ro)

Rachetă tenis TR160 GRAPH

Rachetă tenis TR160 GRAPH

Produs conceput pentru tenis (nivel începător). Asigură manevrabilitate bună, în timpul primelor antrenamente. (decathlon.ro)

Rachetă Tenis TR500 Oversize

Rachetă Tenis TR500 Oversize

Produs conceput pentru tenis. Asigură un raport bun putere/toleranță. (decathlon.ro)

Rachetă Tenis TR960 PRECISION

Rachetă Tenis TR960 PRECISION

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură control și precizie. (decathlon.ro)

Husă Rachetă Tenis TL700

Husă Rachetă Tenis TL700

Produs conceput pentru transportarea ușoară și protejarea rachetei de tenis (nivel începător). (decathlon.ro)

Rachetă Tenis TR990 PRO+

Rachetă Tenis TR990 PRO+

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură putere. (decathlon.ro)

Rachetă Tenis TR900 M25

Rachetă Tenis TR900 M25

Produs conceput pentru tenis (nivel mediu/ avansat). Pentru copii cu înălțimea între 126 și 140 cm. (decathlon.ro)

test de apă micelară, test de sutien sport, test de lenjerie termică, test ochelari de înot, test de bicicletă rutieră, test cizme de drumeție, test ochelari de schi, test casca de schi, test de covor gonflabil, test pantofi de alergare

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide