Unitate leginy

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate maro NBWJM7508_PUH

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate maro NBWJM7508_PUH

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate maro NBWJM7508_PUH Palton de iarnă, umplut cu izolație termică FURTHERM®. Design simplu, conceput special pentru purtarea zilnică în oraș sau pentru plimbări relaxante la țară. Parka este echipată cu curele de umăr interne pentru a transporta ușor haina. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale puternice de vânt și vă poate menține confortabil chiar și în condiții meteorologice tensionate și situații dificile. Rezistent la apăRezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Fibră goală Acesta vă va oferi un confort termic maxim și poate acumula… (gamisport.ro)

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate albastru NBWJM7508_MOB

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate albastru NBWJM7508_MOB

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate albastru NBWJM7508_MOB Palton de iarnă, umplut cu izolație termică FURTHERM®. Design simplu, conceput special pentru purtarea zilnică în oraș sau pentru plimbări relaxante la țară. Parka este echipată cu curele de umăr interne pentru a transporta ușor haina. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale puternice de vânt și vă poate menține confortabil chiar și în condiții meteorologice tensionate și situații dificile. Rezistent la apăRezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Fibră goală Acesta vă va oferi un confort termic maxim și poate… (gamisport.ro)

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate negru NBWJM7508_CRN

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate negru NBWJM7508_CRN

Bărbați matlasat palton Nordblanc Unitate negru NBWJM7508_CRN Palton de iarnă, umplut cu izolație termică FURTHERM®. Design simplu, conceput special pentru purtarea zilnică în oraș sau pentru plimbări relaxante la țară. Parka este echipată cu curele de umăr interne pentru a transporta ușor haina. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale puternice de vânt și vă poate menține confortabil chiar și în condiții meteorologice tensionate și situații dificile. Rezistent la apăRezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Fibră goală Acesta vă va oferi un confort termic maxim și poate acumula… (gamisport.ro)

Power Dynamics PDX30, unitate DI box stereo, ieșire XLR echilibrată,…

Power Dynamics PDX30, unitate DI box stereo, ieșire XLR echilibrată, argintiu

Cu unitatea stereo DI box Power Dynamics PDX30, puteți conecta instrumentele muzicale cu cea mai bună calitate a sunetului la mixer.Conectarea la mixer și semnal necorespunzător face parte din trecut: unitatea PDX30 DI ghidează semnalul optim de la instrumentul muzical la mixer. Ieșirea XLR echilibrată, precum și ambele intrări / ieșiri ale jackului de 6,3 mm sunt gata pentru conectare. Ground-Lift asigură că zgomote perturbatoare sunt evitate. Alimentarea este asigurată de o baterie de 9 V sau 48 V.Cu o carcasă din aluminiu, unitatea stereo DI box de la Power Dynamics este excelentă pentru utilizare portabilă. (electronic-star.ro)

Beamz Panther 25 Spot LED unitate efect, spot cu led-uri 7 gobos 7…

Beamz Panther 25 Spot LED unitate efect, spot cu led-uri 7 gobos 7 culori

Panther 25 Beamz este proiectat pe o bază de LED-uri care se deplasează în cap efecte de culoare RGB cu 9 gobos pe ringul de dans.11 canale DMX, capacitatea de a stăpâni / mod slave și mecanismele de control integrat de muzică pt profesioniști și amatori deopotrivă are toate posibilitățile de a ilumina diferite evenimente în mod adecvat. Cu funcție de stroboscop și reglare a intensității luminoase reglabile permite ajustări suplimentare în design-ul interior umplut de lumină ce permit acest lucru.Ca sursă de lumină LED-uri, The Beamz se caracterizează printr-un consum de energie relativ redus, viață lungă și energie termică scăzută. (electronic-star.ro)

Garnitura Klarstein pentru unitățile mobile de aer condiționat…

Garnitura Klarstein pentru unitățile mobile de aer condiționat ferestre glisante de etanșare din PVC alb

Obține acum chiar mai performante de aer conditionat mobil cu acest ajutor pentru ferestre glisante. Cu acesta ferestrele glisante din PVC sunt sigilate în jurul furtunului de aerisire al aerului conditionat dumneavoastră . Acest lucru crește eficiența crește considerabil eficienta aerului conditionat. Instalarea este simplă și directă: Garnitura de alunecare este montata în fanta de fereastră, nu contează dacă acest lucru este in sens închis, fie orizontal sau vertical.O puteti prinde cu șuruburi mici, ușoare pe panouri din PVC fixable care permit astfel etanșarea deschiderilor de 67-131 cm lungime. Furtunul de evacuare a Unitatii HVAC își găsește locul în deschiderea de 19 x 7,5 cm, cu un inel de fixare din două piese corespunzătoare (este deja inclus in dispozitive potrivite Klarstein)… (klarstein.ro)

Garnitura Klarstein pentru unitățile mobile de aer condiționat…

Garnitura Klarstein pentru unitățile mobile de aer condiționat ferestre glisante de etanșare din PVC alb

Obține acum chiar mai performante de aer conditionat mobil cu acest ajutor pentru ferestre glisante. Cu acesta ferestrele glisante din PVC sunt sigilate în jurul furtunului de aerisire al aerului conditionat dumneavoastră . Acest lucru crește eficiența crește considerabil eficienta aerului conditionat. Instalarea este simplă și directă: Garnitura de alunecare este montata în fanta de fereastră, nu contează dacă acest lucru este in sens închis, fie orizontal sau vertical.O puteti prinde cu șuruburi mici, ușoare pe panouri din PVC fixable care permit astfel etanșarea deschiderilor de 67-131 cm lungime. Furtunul de evacuare a Unitatii HVAC își găsește locul în deschiderea de 19 x 7,5 cm, cu un inel de fixare din două piese corespunzătoare (este deja inclus in dispozitive potrivite Klarstein)… (electronic-star.ro)

Capital Sports INCLUSOR, suport înjumătățit, fluture, Vâslire,…

Capital Sports INCLUSOR, suport înjumătățit, fluture, Vâslire, unitate de cabluri, bară cu două mâini

Dispozitivul Inclusor de la compania CAPITAL SPORTS este realizat complet din oțel vopsit cu pulbere și permite o capacitate mare de încărcare. Versiunea de bază oferă posibilitatea de antrenare a diferitelor grupe de mușchi. În primul rând, desigur, exercițiile de ridicare. În plus față de haltera de ghidare, există posibilitatea de antrenament pentru bara cu greutăți libere. Prin urmare, ambele capete ale celor două brațe au o suprafață de cauciuc care poate fi reglată pe înălțime prin intermediul sistemului de siguranță fuzibil. Douăzeci și două de poziții de înălțime sunt reglabile, astfel încât cadrul poate fi adaptat pentru exercițiile necesare și selectate. Grație antrenamentului integrat cu unitatea de cabluri, dispozitivul permite antrenamentul funcțional cu care se pot antrena… (electronic-star.ro)

Klarstein Windwaker Pro 12 Inverter divizat, unitate de aer…

Klarstein Windwaker Pro 12 Inverter divizat, unitate de aer conditionat Split, 2600/3000 W A ++ de control de la distanță alb

Redescoperiti Clima: Clima pentru aerul de vis profesional - pentru temperaturi confortabile nu este o plantă magică. Klarstein Windwaker Pro 9 Split, instalatie de aer conditionat face acasa sau la birou tot timpul anului o atmosfera cu temperaturi placute in camera, aer curat și o umiditate plăcută. Indiferent de vreme, Klarstein Windwaker Pro 9 cu aerul condiționat aveți întotdeauna un control complet asupra temperaturii în interior. Fie ca este vroba de răcire sau încălzire, aer curat sau dezumidificare: Unitatea de divizare este echipată pentru toate aspectele, în scopul de a realiza o atmosferă plăcută, dorită la temperaturi cuprinse între 16 și 30 ° C. Această putere nu trebuie să fie costisitoare: Sistemul schimbător de căldură funcționează atât de rar încât are clasa de eficiență… (klarstein.ro)

Klarstein Windwaker Pro 12 Inverter divizat, unitate de aer…

Klarstein Windwaker Pro 12 Inverter divizat, unitate de aer conditionat Split, 2600/3000 W A ++ de control de la distanță alb

Redescoperiti Clima: Clima pentru aerul de vis profesional - pentru temperaturi confortabile nu este o plantă magică. Klarstein Windwaker Pro 9 Split, instalatie de aer conditionat face acasa sau la birou tot timpul anului o atmosfera cu temperaturi placute in camera, aer curat și o umiditate plăcută. Indiferent de vreme, Klarstein Windwaker Pro 9 cu aerul condiționat aveți întotdeauna un control complet asupra temperaturii în interior. Fie ca este vroba de răcire sau încălzire, aer curat sau dezumidificare: Unitatea de divizare este echipată pentru toate aspectele, în scopul de a realiza o atmosferă plăcută, dorită la temperaturi cuprinse între 16 și 30 ° C. Această putere nu trebuie să fie costisitoare: Sistemul schimbător de căldură funcționează atât de rar încât are clasa de eficiență… (electronic-star.ro)

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 170-116

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 170-116

Material: 92% poliester, 8% elastan Femeile legíny Leggi Termo marca Evona, combinația dintre poliester și elastan asigură confort atunci când poartă, ele sunt calde, flexibile și plăcute la atingere, subliniați picioarele, indiferent de pantaloni sau de fusta va arata grozav. (vivantis.ro)

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 176-108

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 176-108

Material: 92% poliester, 8% elastan Femeile legíny Leggi Termo marca Evona, combinația dintre poliester și elastan asigură confort atunci când poartă, ele sunt calde, flexibile și plăcute la atingere, subliniați picioarele, indiferent de pantaloni sau de fusta va arata grozav. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black S

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black S

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black M

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black M

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black L

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black L

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black XL

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black XL

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

OneConcept STF-65, alb, termostat wireless de radiator, priză…

OneConcept STF-65, alb, termostat wireless de radiator, priză electrică

STF-65 termostatul wireless de la oneConcept va prelua controlul asupra încălzirii spațiului în funcție de setările individuale sau programul săptămânal. Energia salvată economisește nu numai portofelul dumneavoastră, dar, de asemenea și mediul. Controlul este într-adevăr foarte simplu și extrem de practic. Pe unitatea de control (conectată la baterie) este setată temperatura dorită în cameră. Unitatea măsoară temperatura curentă și dacă este necesar la distanță pornește automat un radiator electric. Unitatea de bază are un display mare, iluminat din spate alb și poate fi plasat oriunde în cameră. Unitatea poate fi, de asemenea, instalată în siguranță pe un perete (material de fixare inclus). oneConcept STF-65, cu excepția setărilor de manual oferă un plan sâptămănal 5 + 1 + 1 unde pot fi… (electronic-star.ro)

Omron M2 tensiometru de bază

Omron M2 tensiometru de bază

Tonometr M2 Basic je jednoduchý přístroj pro měření tlaku a pulsu na paži. Tensiometru măsurare braț. Mare,, display-3.řádkový clar. Rapid și precis măsurători datorită IntelliSense . Operare ușoară cu un singur buton. de detectare a aritmiei . Dispozitivul poate stoca până la 30 de măsurători în memorie (fără dată și oră). Verificarea etanșeității manșetei. manșetă Easy este o parte a circumferinței 22-32 cm. Specificații: Viața de baterii alcaline noi este de aproximativ 1000 de măsurători Gama Blood de măsurare a presiunii: 0 la 299 mmHg, interval de puls: 40-180 / min. Precizia de măsurare a tensiunii arteriale :: ± 3 mmHg Puls: ± 5% din valoarea măsurată Unitatea Greutate: 250 g fără baterii mansete Greutate: 130 g Dimensiunile dispozitivului: 103 x 80 x 129 mm CE 0197 Clasificarea… (vivantis.ro)

rotație disc Yate

rotație disc Yate

rotație disc Yate Rotary unitate este un instrument de fitness versatil pentru exercitarea partea superioară a corpului și inferioare. Printre echipamentele de antrenament cel mai bine vandut. Intareste în special coapsa, fesa și mușchii abdominali. Cu ajutorul discului, cu toate acestea, se poate practica aproape întregul corp - piept, brațe, etc. Unitatea rotativ este mic și compact și, prin urmare, este una dintre cele mai bune instrumente din raportul cost-beneficiu. caracteristici: Material: plastic / metalice diametru. 25 cm capacitate. la 80 kg Greutate: 570 g Echipament fitness » Rotana » rotație disc Yate (gamisport.ro)

Suport pentru chiuveta de bucătărie, Joseph Joseph, gri

Suport pentru chiuveta de bucătărie, Joseph Joseph, gri

Suportul Caddy este partenerul ideal pentru organizarea corespunzătoare a produselor pentru spălat vase din chiuvetă de bucătărie. Corpul principal este prevăzut cu un spațiu amplu destinat depozitării sticlei cu lichid de vase și al periei, iar șina integrată servește drept suport și uscător pentru cârpele umede. Acest organizator pentru chiuvetă include o placă de scurgere, o zonă dedicată bureților umezi, iar rezervorul ascuns sub unitate colectează apa scursă, facilitând astfel eliminarea acesteia. Întreaga unitate poate fi demontată pentru o curățare mai ușoară.Produsul poate fi spălat în mașina de spălat vase. Dimensiunea este de 21 x 13 x 11,5 cm. Produsul este ambalat într-o cutie de cadou din carton. (bonami.ro)

Concept Aparat de tuns părul și barba ZA7035

Concept Aparat de tuns părul și barba ZA7035

Aparat de tuns modern și puternic Concept ZA7035 pentru păr și barbă, cu lame cu ascuțire din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Unitate principală detașabilă cu lame, durata de viață a bateriei de până la 40 de minute. Proprietăți: Aparat de tuns părul și barba , cu lame auto-ascuțitoare de cea mai înaltă calitate, materialul lamei: nezer, unitate principală detașabilă cu lame, lungimea tăierii fără extensie: 0,5 mm, lungimea tăierii cu accesoriu glisant: 1 - 10 mm (setare cu 0,5 mm), Durata de viață a bateriei de până la 40 de minute. Durată de încărcare 8 ore dimensiuni compacte 4,6 x 4,8 x 18,6 cm. Lungimea cablului de încărcare USB 50 cm. (vivantis.ro)

Auna BELLE EPOQUE 1908, sistem stereo retro, gramofon, radio, usb, cd…

Auna BELLE EPOQUE 1908, sistem stereo retro, gramofon, radio, usb, cd, mp3, microsistem

Ce e mai bun din două lumi! Sistemul stereo belle epoque 1908 combină ce e mai bun din trecut cu tehnologia viitorului.Lăngă funcțiile clasice de redare un loc aparte îl are gramofonul care vă permite să redați plăcile de vinil și o unitate de bandă pentru a reda casete audio. Redarea modernă este înlocuită de un port USB compatibil MP3, care oferă de asemenea o funcție de înregistrare. Semnalele fono pot fi înregistrate cu ușurință și stocate pe o cheie USB în format MP3. Unitatea CD discret încorporată redă cele mai comune tipuri de discuri și închide caracteristicile funcționale ale sistemului. Un tuner integrat FM / AM oferă capabilități suplimentare de ascultare a muzicii.Datorită sistemului său stereo, Belle Epoque 1908 nu pierde nimic în comparație cu instrumentele din ziua de azi.… (electronic-star.ro)

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 /…

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 / 1800W, alb

Șemineul elegant electric Klarstein studio 5 va crea iluzii de flăcări realiste în fiecare iarnă! Lumina delicată imită impecabil flacăra potrivită și crează o atmosferă plăcută, romantică. Simularea flăcării cu led-uri este complet independentă de ventilatorul de aer cald, astfel încât să-l puteți porni în liniște în timpul nopților de vară. Pentru o căldură plăcută în sezonul de toamnă și de iarnă, vă punem la dispoziție un încălzitor cu aer cald cu două puteri: 900 W sau 1800 W. Unitatea electrică de comandă Klarstein Studio 5 poate fi acționată direct pe unitate sau prin telecomandă. Astfel, puteți să vă mențineți în confortul canapelei și să modificați de la distanță setările dispozitivului. Designul îngust al șemineului electric se potrivește în fiecare cameră de zi. Partea… (klarstein.ro)

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 /…

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 / 1800W, negru

Șemineul elegant electric Klarstein studio 5 va crea iluzii de flăcări realiste în fiecare iarnă! Lumina delicată imită impecabil flacăra potrivită și crează o atmosferă plăcută, romantică. Simularea flăcării cu led-uri este complet independentă de ventilatorul de aer cald, astfel încât să-l puteți porni în liniște în timpul nopților de vară. Pentru o căldură plăcută în sezonul de toamnă și de iarnă, vă punem la dispoziție un încălzitor cu aer cald cu două puteri: 900 W sau 1800 W. Unitatea electrică de comandă Klarstein Studio 5 poate fi acționată direct pe unitate sau prin telecomandă. Astfel, puteți să vă mențineți în confortul canapelei și să modificați de la distanță setările dispozitivului. Designul îngust al șemineului electric se potrivește în fiecare cameră de zi. Partea… (klarstein.ro)

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 /…

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 / 1800W, alb

Șemineul elegant electric Klarstein studio 5 va crea iluzii de flăcări realiste în fiecare iarnă! Lumina delicată imită impecabil flacăra potrivită și crează o atmosferă plăcută, romantică. Simularea flăcării cu led-uri este complet independentă de ventilatorul de aer cald, astfel încât să-l puteți porni în liniște în timpul nopților de vară. Pentru o căldură plăcută în sezonul de toamnă și de iarnă, vă punem la dispoziție un încălzitor cu aer cald cu două puteri: 900 W sau 1800 W. Unitatea electrică de comandă Klarstein Studio 5 poate fi acționată direct pe unitate sau prin telecomandă. Astfel, puteți să vă mențineți în confortul canapelei și să modificați de la distanță setările dispozitivului. Designul îngust al șemineului electric se potrivește în fiecare cameră de zi. Partea… (electronic-star.ro)

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 /…

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 / 1800W, negru

Șemineul elegant electric Klarstein studio 5 va crea iluzii de flăcări realiste în fiecare iarnă! Lumina delicată imită impecabil flacăra potrivită și crează o atmosferă plăcută, romantică. Simularea flăcării cu led-uri este complet independentă de ventilatorul de aer cald, astfel încât să-l puteți porni în liniște în timpul nopților de vară. Pentru o căldură plăcută în sezonul de toamnă și de iarnă, vă punem la dispoziție un încălzitor cu aer cald cu două puteri: 900 W sau 1800 W. Unitatea electrică de comandă Klarstein Studio 5 poate fi acționată direct pe unitate sau prin telecomandă. Astfel, puteți să vă mențineți în confortul canapelei și să modificați de la distanță setările dispozitivului. Designul îngust al șemineului electric se potrivește în fiecare cameră de zi. Partea… (electronic-star.ro)

Uscare rapidă prosop Baladéo PLR304 din microfibre

Uscare rapidă prosop Baladéo PLR304 din microfibre

Uscare rapidă prosop Baladéo PLR304 din microfibre UscarShe rapidă a microfibrei moi și moi. Greutate unitate: aproximativ 240 gr. Conținutul pachetului: ambalaj de transport Dimensiuni: 120x60 cm Echipament de camping » Prosoape de călătorie » Uscare rapidă prosop Baladéo PLR304 din microfibre (gamisport.ro)

Klarstein CoolZone 250 Eco, frigider/congelator, 185 l/65 l, LED,…

Klarstein CoolZone 250 Eco, frigider/congelator, 185 l/65 l, LED, încastrat, alb

Într-o bucătărie elegantă includeți un frigider frigorific practic, care poate fi ascuns ca o unitate încorporată discret în spatele bucătăriei. Klarstein coolZone 250 eco nu le îndeplinește, ci toate cerințele unui frigider modern. Unitatea se încadrează în orice dulap încorporat cu un echipament de 54 x 177 x 54 cm (lxÎxA). Astfel, bucătăria dvs. devine o unitate vizuală și garantează priviri de admirație de la oaspeții dvs. El face o nouă impresie cu sistemul său ecoExcellence, care nu numai că funcționează extrem de puțin în clasa A ++ de eficiență energetică cu zgomot de funcționare de doar 42 dB, dar protejează și mediul înconjurător. Frigiderul-congelator klarstein coolZone 250 eco încorporat are după cum sugerează și numele său, un volum total de 250 de litri împărțit între un… (electronic-star.ro)

Medisana Cântar digital personal PS 400 40455

Medisana Cântar digital personal PS 400 40455

Scară personală cu mare, usor de citit display LCD. Caracteristici: cotitură confortabil pe călcare, 6 mm grosime sticlă securizată, unitate reglabil kg / lb / st, 4 senzori de precizie tensometrice pentru măsurarea precisă, oprire automată după 10 de secunde, Design extra-subtire, capacitate maximă de 150 de kg, absolvire 100 g. (vivantis.ro)

ETA Scară digital personal Judy negru

ETA Scară digital personal Judy negru

Greutatea de diagnosticare, atunci când preia controlul! caracteristici: capacitate de 180 kg, zorlišuje până la 100 g, Unitate: kg / lb / st, display LCD, Cântărește imediat - trebuie doar să stea pe cântar, oprire automată, resetare automată, Indicator de suprasarcină și baterie descărcată Imitație de piele de culoare închisă, picioare alunecare, Power Balance: 2 x baterii AAA (incluse). (vivantis.ro)

Burberry Burberry Her Intense - EDP 100 ml

Burberry Burberry Her Intense - EDP 100 ml

Parfumul Burberry Her Intense este tipic prin începutul său suculent datorită notelor de cireșe și mure. În acest parfum îndrăzneț și elegant se reflectă puternic regina parfumurilor - iasomia. Împreună cu violete formează inima compoziții de parfum. Cedrul și benzoina completează unitatea excepțională a parfumului cu tonuri calde. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2019. Din colecția burberry her (vivantis.ro)

Burberry Burberry Her Intense - EDP 30 ml

Burberry Burberry Her Intense - EDP 30 ml

Parfumul Burberry Her Intense este tipic prin începutul său suculent datorită notelor de cireșe și mure. În acest parfum îndrăzneț și elegant se reflectă puternic regina parfumurilor - iasomia. Împreună cu violete formează inima compoziții de parfum. Cedrul și benzoina completează unitatea excepțională a parfumului cu tonuri calde. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2019. Din colecția burberry her (vivantis.ro)

iHealth Lancety 30 GI, accesorii pentru iHealth BG5, BG1, 50 buc

iHealth Lancety 30 GI, accesorii pentru iHealth BG5, BG1, 50 buc

30 Lancete GI sunt concepute pentru a colecta sângele capilar de la deget, antebraț, umăr, palmă, coapsă și vițel în scopul testării personale a glicemiei. Stiloul de colectare iHaelth face parte din unitatea de colectare. Lancetele sunt introduse pur și simplu în stiloul de retragere. Se recomandă înlocuirea lancezei și dezinfectarea dispozitivului de lansare după fiecare utilizare. (vivantis.ro)

Auna Radio MVD-480DVD CD MP3USBSD AUX6.2'' bluetooth

Auna Radio MVD-480DVD CD MP3USBSD AUX6.2'' bluetooth

Auna MVD-480 este un radio cu multiple funcții care mașina ta îl va converti în camera de zi.Un avantaj clar al dispozitivului este ecranul TFT tactil de 16.5 cm (6.2 "), care servește nu numai pentru a afișa imaginile de redare și clipuri videodarde asemenea pentru dispozitiv.Redarea conținutului menționat oferă unitatea DVD sau în față plasată intrarea USB și SD intrări și RCA spate sau intrări AUX.În timp ce unitatea DVD este ajustată pentru a reda CD-uri și DVD-uri clasice, precum și deschiderea de muzică în format MP3, clipuri video MPEG4 și imagini JPEG.În scopul de a permite vizualizarea evenimentelor de către pasagerii care stau pe bancheta din spate a dispozitivului se poate conecta un display extern.Și pentru a facilita parcarea vă va servi pentru oportunitatea de a vă conecta… (electronic-star.ro)

Power Dynamics PD632C 2X, kit de microfon wireless UHF cu 20 de…

Power Dynamics PD632C 2X, kit de microfon wireless UHF cu 20 de canale, 1 x microfon de mână/ 1 x microfon cu cască

Power Dynamics PD632C 2X este un set UHF de microfoane wireless, potrivit pentru utilizarea sa pe scene, cu ajutorul căruia pot gestiona chiar și cei profesioiști și acoperă în mod cuprinzător cerințele evenimentelor de zi cu zi.Sistemul wireless include două microfoane wireless - un microfon de mână și un microfon cu căști cu un transmițător de buzunar - care transmite cuvântul rostit fără interferențe la unitatea receptoare. Folosind banda UHF, sistemul wireless Power Dynamics PD632C 2X oferă o selecție de 2 x 20 de canale cu interferențe reduse. Folosind ieșiri XLR separate, sistemul receptor poate fi integrat cu ușurință în ansamblurile audio disponibile pentru prelucrarea ulterioară a semnalelor microfonului.Având un design deosebit de eficient din punct de vedere energetic,… (electronic-star.ro)

Power Dynamics PDC-35, player și recorder

Power Dynamics PDC-35, player și recorder

Power Dynamics PDC-35 este un player digital și un recorder cu două interfețe USB, intrare SD și unitate CD.Dispozitivul este dezvoltat pentru toate tipurile de utilizare unde, în plus față de sunetul stabil, sunt necesare și inserții de efect mai mici.Datorită înregistrărilor și caracteristicilor, power dynamics PDC-35 este alegerea perfecta pentru sondarea discurilor, barurilor, cluburilor și spațiilor de acasă. (electronic-star.ro)

Beamz OUTDOOR LASER, Laser multipunct, 3W, LED-uri RGB, IRC,…

Beamz OUTDOOR LASER, Laser multipunct, 3W, LED-uri RGB, IRC, telecomandă, vârf de pământ

beamZ Outdoor Laser este o unitate cu laser cu Plug and Play, care prin gama largă funcțională creează modele multicolore pentru a reîmprospăta petrecerea dumneavoastră.Laserul RGB oferă o telecomandă cu infraroșu pentru a controla toate culorile și pentru a comuta fiecare mod. Potrivit pentru discoteci, cluburi, pentru sărbători și evenimente în aer liber. (electronic-star.ro)

Tester de alcool Sencor SCA BA01

Tester de alcool Sencor SCA BA01

Parametri tehnici: ecran LCD digital, cu iluminat de fundal în două culori control simplu prin intermediul unui buton semnalizare grafică și acustică autocurățare automată consum redus de energie interval de măsurare: 0,1 - 1,5. valoare de alarmă: > 0,2. unitate: . (sau %BAC sau mg/l; opțional) Accesorii: 3 muștiucuri de suflatDimensiuni interioare (l î a): 3,6 x 9,8 x 1,6 cmGreutate aparat: 27g (fără acumulator) (e4home.ro)

Klarstein Virtuosa 4, plită încorporabilă, 4 zone, 6500W, sticlă…

Klarstein Virtuosa 4, plită încorporabilă, 4 zone, 6500W, sticlă ceramică

Plita ceramică Klarstein Virtuosa 4 combină tehnologia modernă cu un aspect luxos și aduce o nouă strălucire unității dvs. de bucătărie.Aici puteți găti după cum vă cere inima. Plita încorporată Klarstein Virtuosa 4 îți oferă o plită mare, două mici și una flexibilă pentru prepararea rapidă a meselor. Cu o putere totală de 6500 de wați, puteți găti și coace conținutul tigăilor și oalelor. Deosebit de practică este plita vario, care este alimentată cu 800, 1600 sau 2300 de wați, în funcție de dimensiunea oalei, și detectează dimensiunea vaselor separat. Aragazul ceramic Klarstein Virtuosa 4 este controlată printr-un ecran tactil încorporat, cu care puteți seta 9 niveluri de putere pentru suprafețe individuale, precum și un temporizator. Pentru a menține lucrurile fără probleme în timpul… (electronic-star.ro)

Klarstein Virtuosa 4, plită încorporabilă, 4 zone, 6500W, sticlă…

Klarstein Virtuosa 4, plită încorporabilă, 4 zone, 6500W, sticlă ceramică

Plita ceramică Klarstein Virtuosa 4 combină tehnologia modernă cu un aspect luxos și aduce o nouă strălucire unității dvs. de bucătărie.Aici puteți găti după cum vă cere inima. Plita încorporată Klarstein Virtuosa 4 îți oferă o plită mare, două mici și una flexibilă pentru prepararea rapidă a meselor. Cu o putere totală de 6500 de wați, puteți găti și coace conținutul tigăilor și oalelor. Deosebit de practică este plita vario, care este alimentată cu 800, 1600 sau 2300 de wați, în funcție de dimensiunea oalei, și detectează dimensiunea vaselor separat. Aragazul ceramic Klarstein Virtuosa 4 este controlată printr-un ecran tactil încorporat, cu care puteți seta 9 niveluri de putere pentru suprafețe individuale, precum și un temporizator. Pentru a menține lucrurile fără probleme în timpul… (klarstein.ro)

Klarstein MisterCook Duo, plită, infraroșu, 3000W, 90-650 ° C,…

Klarstein MisterCook Duo, plită, infraroșu, 3000W, 90-650 ° C, cronometru, argintiu

Puteți găti pur și simplu oriunde: plita de la Klarstein MisterCook Duo permite utilizarea optimă a spațiului oferit. De asemenea, cu finisajul său luxos, aduce strălucire în fiecare unitate de bucătărie.Plita cu infraroșu oferă două zone de gătit cu o putere maximă de 3000 W, fiecare cu o putere de până la 2000 W și o temperatură cuprinsă între 90 - 650 ° C. Zonele plitei MisterCook sunt controlate cu ușurință prin SenseControl prin intermediul a două panouri de control tactile încorporate cu un afișaj digital. Puteți seta puterea, precum și temperatura din zece în zece grade, cronometrul poate fi programat între un minut și trei ore. Datorită tehnologiei EcoThermal, puteți utiliza căldura reziduală generată după utilizare pentru a menține temperatura alimentelor: acest lucru… (klarstein.ro)

Cyklosvětlo Compass coadă 3LED albe 3 funcție

Cyklosvětlo Compass coadă 3LED albe 3 funcție

Cyklosvětlo Compass coadă 3LED albe 3 funcție Cu un suport pentru bicicletă și o clemă pentru o scoatere ușoară. Lumina se aprinde de comutatorul din spate. Treptat, puteți comuta între modul de lumină intermitentă și lumină continuă. Două baterii AAA (nu sunt furnizate). unitate luminoasă : 3x LED sursa de alimentare : 2x baterii AAA 1.5V acumulator : nr culoarShe luminii : alb Moduri de lumină : da (constantă, intermitentă) Echipament bicicletă » lumini, blinkie » Cyklosvětlo Compass coadă 3LED albe 3 funcție (gamisport.ro)

Capital Sports Bară de tracțiuni KS4DC pentru tavan, 350kg

Capital Sports Bară de tracțiuni KS4DC pentru tavan, 350kg

Bară de tracțiuni Capital Sports KS4DC pentru tavan, 350kgBara Capital Sports este o bară clasică pentru tracțiuni, perfectă pentru antrenamentele rapide de acasă!Acest dispozitiv pentru exerciții fizice vă permite să vă antrenați pieptul, spatele, umerii, gatul și brațele într-un mod facil, ieftin și extrem de eficient.Vă rugăm să rețineți că unitatea este livrată ca un kit de asamblare. Hardware-ul de montare este inclus cu livrarea dumneavoastră. (electronic-star.ro)

Auna Sistem stereo Hifi Vinyl Record Player Turntable

Auna Sistem stereo Hifi Vinyl Record Player Turntable

Sistem stereo Auna Hifi, cu Vinyl, Record, Player Turntable cu Dual CD și Casetă Auna TCR-186 WC este un sistem multfunctional compact, cu posibilitatea de a înregistra casete și discuri pe CD-uri fără a fi nevoie de un computer sau de un CD Writer.Sistemul stereo Auna este echipat cu un player de viniluri, un casetofon și un dublu-CD player, receptor FM și dispune de capacitatea de a conecta componentele audio externe prin intermediul intrării AUX.Ca surse de înregistrare, micro sistemul acceptă vinilurile, deck-urile de casete, AUX-ul de intrare a dispozitivele externe și chiar deck-urile CD. O funcție de bază a controalelor de înregistrare este abilitatea de a alege între separarea automată și manuală a pieselor pentru a reda pauzele dorite intre melodii. Aparatul nu citește doar… (electronic-star.ro)

Reîncărcabil lampă NEBO Torchy 2k

Reîncărcabil lampă NEBO Torchy 2k

Reîncărcabil lampă NEBO Torchy 2k Torchy 2K este reîncărcabilă prin MagDock USB, este rezistentă la apă (IPX6) și are 5 5 moduri de iluminare care pot fi comutate fără probleme între ele cu ajutorul Smart Power Control. Această puternică lanternă de buzunar este echipată cu o lanternă detașabilă cu 2 direcții clip pentru transport convenabil și iluminare cu mâinile libere. 5 MODURI DE ILUMINARE - Turbo (2.000 lumeni) - intervale de 30 de secunde* / 200 de metri - Înaltă (500 lumeni) - 3,5 ore / 90 de metri - Mediu (200 lumeni): 6 ore/50 metri - Scăzut (35 lumeni) - 30 de ore / 25 de metri - Strobe (1.000 lumeni) - 2,5 ore / 125 metri *Modul Turbo este conceput pentru a vă oferi explozii scurte de energie, atunci când aveți cea mai mare nevoie de ea. După 30 de secunde, lumina revine la… (gamisport.ro)

Sistemul Auna KA8B-V2 BK Karaoke CD AUX 2x microfon negru

Sistemul Auna KA8B-V2 BK Karaoke CD AUX 2x microfon negru

Auna KA8B-V2 este un sistem de karaoke elegant, care se combină cu o unitate CD integrata și cu funcții inteligente si conectivitate un CD player și unul stereo. Perfect potrivit ca economisirea a spațiului inițial în camere de copii și camere de tineret, si de asemenea, ideal pentru fanii mari de karaoke.Vesela unitate CD redă următoarele fișiere JPEG MP3 și cele mai populare formate de prezență digitale. Spre deosebire de CD playere conventionale, Auna CD procesează, CD + G Media - Deci CD-uri de karaoke cu subtitrare.Integrat 9 cm (3,5 ") - TFT color Auna KA8B-V2 este imaginea mass-media semnificativa în claritate. Un difuzor integrat în bandă largă este pentru un ton. În plus, există posibilitatea semnalelor de imagine adiacente prin ieșirea din spate video de la RCA pentru imagini… (electronic-star.ro)

Klarstein MisterCook Duo, plită, infraroșu, 3000W, 90-650 ° C,…

Klarstein MisterCook Duo, plită, infraroșu, 3000W, 90-650 ° C, cronometru, argintiu

Puteți găti pur și simplu oriunde: plita de la Klarstein MisterCook Duo permite utilizarea optimă a spațiului oferit. De asemenea, cu finisajul său luxos, aduce strălucire în fiecare unitate de bucătărie.Plita cu infraroșu oferă două zone de gătit cu o putere maximă de 3000 W, fiecare cu o putere de până la 2000 W și o temperatură cuprinsă între 90 - 650 ° C. Zonele plitei MisterCook sunt controlate cu ușurință prin SenseControl prin intermediul a două panouri de control tactile încorporate cu un afișaj digital. Puteți seta puterea, precum și temperatura din zece în zece grade, cronometrul poate fi programat între un minut și trei ore. Datorită tehnologiei EcoThermal, puteți utiliza căldura reziduală generată după utilizare pentru a menține temperatura alimentelor: acest lucru… (electronic-star.ro)

Auna Sistemul KA8P-V2 PK Karaoke CD AUX 2x microfon roz

Auna Sistemul KA8P-V2 PK Karaoke CD AUX 2x microfon roz

Auna KA8P-V2 este un sistem de karaoke elegant, care se combină cu o unitate CD integrata și cu funcții inteligente si conectivitate un CD player și unul stereo. Perfect potrivit ca economisirea a spațiului inițial în camere de copii și camere de tineret, si de asemenea, ideal pentru fanii mari de karaoke.Vesela unitate CD redă următoarele fișiere JPEG MP3 și cele mai populare formate de prezență digitale. Spre deosebire de CD playere conventionale, Auna CD procesează, CD + G Media - Deci CD-uri de karaoke cu subtitrare.Integrat 9 cm (3,5 ") - TFT color Auna KA8P-V2 este imaginea mass-media semnificativa în claritate. Un difuzor integrat în bandă largă este pentru un ton. În plus, există posibilitatea semnalelor de imagine adiacente prin ieșirea din spate video de la RCA pentru imagini… (electronic-star.ro)

Klarstein Klima Mobil, aer condiționat RV pentru rulotă, 2.5 / 2.2 kW…

Klarstein Klima Mobil, aer condiționat RV pentru rulotă, 2.5 / 2.2 kW, lampă

Redescoperiți Clima: Climat de vis profesional - pentru temperaturi confortabile. Klarstein Klima mobil asigură un aer răcoritor în interiorul ruloteiIndiferent de vreme, cu Klarstein Klima mobil aerul condiționat aveți întotdeauna un control complet asupra temperaturilor din interior. Indiferent de răcire sau de încălzire, ventilare sau dezumidificarea aerului: Unitatea de divizare este echipată pentru toate problemele pentru a realiza o atmosferă plăcută la temperaturi cuprinse între 16 și 30 ° C. Puterea nu trebuie să fie costisitoare: Datorită tehnologiei cu invertor, unitatea de divizare a aerului condiționat funcționează atât de economic încât și-a câștigat clasa de eficiență energetică A ++. Utilizați modul de încălzire sau de răcire, ventilatorul cu oscilație orizontală și… (electronic-star.ro)

Auna TT-931 gramofon din finisaj din lemn

Auna TT-931 gramofon din finisaj din lemn

Auna TT-931 utilizează culori naturale și un design compact.Evidențierile tehnice includ o unitate cu buna-funcționare, centura, pas reglabil și brațul ton în formă de S cu lift și headshell inclusiv portul IMM pentru schimbare de sistem rapida. Picioarele mari, amortizoarele protejeaza pick-up de mișcarile nedorite. Capacul impotriva prafului ,este detașabil si protejează tehnologia încorporată în interior de la contaminare.Bazat pe un sofisticat plug and play și accesoriile incluse, cum ar fi Pickup și Slipmat, puteți începe imediat după conectarea la sursa de alimentare . (electronic-star.ro)

Yankee Candle Miros de mașină cu carcase Geometric Black Cherry 90 g

Yankee Candle Miros de mașină cu carcase Geometric Black Cherry 90 g

Unitatea de bază în care este introdus cartușul cu parfum. Umplutura umplutură de cireș negru vă aduce mirosul de cireșe coapte dulci, care vă amintește de călătoriile de vacanță când vă simțiți fericiți și chiar miroase perfect mașina. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a parfuma alte spații mici, cum ar fi dulapurile sau toaletele. Formula sa specială neutralizează mirosurile. caracteristici: Carcasa auto design geometric elegant, parfum de lungă durată, neutralizează mirosurile, o reumplere durează 1 lună. (vivantis.ro)

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Black…

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Black Cherry 2 x 18,5 ml

Rezerva pentru odorizantul electric Organic Kit Black Cherry cu miros dulce de cireșe coapte vă vor parfuma perfect casa. Puteți regla intensitatea parfumului direct pe unitatea de bază în 3 etape. O singură reumplere vă va lăsa casa parfumată până la 30 de zile. Caracteristici: 2 rezerve Black Cherry cu miros de cireșe coapte, o rezervă rezistă până la 4 săptămâni, parfumul este fabricat din materii prime de calitate și extracte pur naturale, piesă de design în alb. (vivantis.ro)

Klarstein Wonderwall, picioare, plastic, 2 bucăți, accesorii

Klarstein Wonderwall, picioare, plastic, 2 bucăți, accesorii

Încălzirea prin aparatul pe infraroșu klarstein wonderwall aduce în fiecare cameră o căldură plăcută și eficientă, cu economie de spațiu, cu aceste picioare mai versatile! Acum, încălzitorul cu infraroșu poate fi utilizat și independent de pereți și plafoane: picioarele incluse fac din timp un zid - o unitate independentă. Pur și simplu atașați cele două picioare, conectați dispozitivul la sursa de alimentare și plasați-l în poziția dorită. Picioarele wonderwall de la klarstein sunt fabricate din plastic durabil și sunt ușor de curățat. (electronic-star.ro)

Klarstein Wonderwall, picioare, plastic, 2 bucăți, accesorii

Klarstein Wonderwall, picioare, plastic, 2 bucăți, accesorii

Încălzirea prin aparatul pe infraroșu klarstein wonderwall aduce în fiecare cameră o căldură plăcută și eficientă, cu economie de spațiu, cu aceste picioare mai versatile! Acum, încălzitorul cu infraroșu poate fi utilizat și independent de pereți și plafoane: picioarele incluse fac din timp un zid - o unitate independentă. Pur și simplu atașați cele două picioare, conectați dispozitivul la sursa de alimentare și plasați-l în poziția dorită. Picioarele wonderwall de la klarstein sunt fabricate din plastic durabil și sunt ușor de curățat. (klarstein.ro)

Aspirator multifuncțional Vigan VNPW20X

Aspirator multifuncțional Vigan VNPW20X

 Un aspirator multifuncțional, puternic și compact, conceput pentru aspirare pe ud și pe uscat. Capacul aspiratorului are încorporată o priză suplimentară pentru conectarea altor aparate cu putere maxim de până la 1000 W. Acest aspirator va fi foarte util nu doar în atelier, grădină sau garaj, dar și în orice casă. Este prevăzut cu un recipient colector cu volum de 20 l. Acest aspirator este destinat pentru aspirarea cenușii, impurităților grosiere și lichidelor, dar și pentru aspirarea unor materiale grosiere, cum ar fi pământul nisipul, sticla, rumegușul etc. Pe lângă funcția de aspirare, dispune și de funcția de suflare. Pachetul conține: 4 buc. filtre - 2 buc. sac lavabil și 2 buc. filtru din spumă 1 buc. tub metalic telescopic 700 mm 2 buc. tub prelungitor din plastic 440 mm 1 buc.… (e4home.ro)

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Sands 2 x…

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Sands 2 x 18,5

Rezerva pentru odorizantul electric Organic Kit Pink Sands cu parfumul nisipurilor roz în combinație cu tonuri florale și vanilie dulce vor parfuma perfect casa dvs. Puteți regla intensitatea parfumului direct pe unitatea de bază în 3 etape. O singură reumplere vă va lăsa casa parfumată până la 30 de zile. Caracteristici: 2 rezerve Pink Sands, cu miros de nisipuri roz, o rezervă rezistă până la 4 săptămâni, parfumul este fabricat din materii prime de calitate și extracte pur naturale, piesă de design în alb. (vivantis.ro)

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Red…

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Red Raspberry 2 x 18,5 ml

Rezerva pentru odorizantul cu kit Organic Raspberry Red cu miros de zmeură proaspăt culeasă îți vor parfuma casa perfect. Puteți regla intensitatea parfumului direct pe unitatea de bază în 3 etape. O singură reumplere vă va lăsa casa parfumată până la 30 de zile. Caracteristici: 2 buc de reumplere Red Raspberry, cu miros de zmeură proaspăt culeasă, o rezervă rezistă până la 4 săptămâni, parfumul este fabricat din materii prime de calitate și extracte pur naturale, piesă de design în alb. (vivantis.ro)

Yankee Candle Difuzor electric pentru priză Organic Kit Pink Sands 18…

Yankee Candle Difuzor electric pentru priză Organic Kit Pink Sands 18,5 ml

Odorizantul electric Organic Kit Pink Sands aduce mirosul de citrice proaspete, tonuri florale dulci și vanilie, care vă vor parfuma perfect casa. Puteți regla intensitatea parfumului direct pe unitatea de bază în 3 etape. O singură reumplere vă va lăsa casa parfumată până la 30 de zile. Mai târziu, puteți cumpăra o rezervă cu același parfum sau cu parfum diferit. Caracteristici: odorizant electric, parfum proaspăt, rezista până la 4 săptămâni, parfumul este fabricat din materii prime de calitate și extracte pur naturale, piesă de design în alb. (vivantis.ro)

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Lemon…

Yankee Candle Rezervă pentru difuzor electric Organic Kit Lemon Lavender 2 x 18,5 ml

Rezervă pentru odorizantul electric Organic Kit Lemon Lavander cu parfumul îmbătător și masculin de lămâie și lavandă vă vor parfuma casa perfect. Puteți regla intensitatea parfumului direct pe unitatea de bază în 3 etape. O singură reumplere vă va lăsa casa parfumată până la 30 de zile. Caracteristici: 2 buc rezerve Lemon Levander, parfumul de lămâie și lavandă, o rezervă rezistă până la 4 săptămâni, parfumul este fabricat din materii prime de calitate și extracte pur naturale, piesă de design în alb. (vivantis.ro)

rachete de tenis volkl, duritatea șirului de rachetă de tenis, lungimea unei rachete de tenis, mânere pentru rachete de tenis, cum să înfășori o rachetă de tenis, vânzarea de rachete de tenis, cum să alegi racheta de tenis potrivită, vânzare de rachete de tenis, rachete de tenis cap djokovic, ținerea corectă a rachetei de tenis

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide