Patine 36

patine Spokey Wayne

patine Spokey Wayne

patine Spokey Wayne Pre-cut Figurová lama din otel inoxidabil duritate mai mare partea frontală armat acoperite cu PU amortizare lovitură. Velvet umiditate absorbind căptușeală EVA se introduce, se adaptează la picior și oferă căldură în interiorul pantofului. Hochei » Patine hochei » patine Spokey Wayne (gamisport.ro)

Patine Tempish DASTY

Patine Tempish DASTY

Patine Tempish DASTY Încărcare medie și mare, începători și patinatori avansați. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu un buton pe partea laterală a scheletului. Patina poate fi ajustată la 4 dimensiuni. Aceasta este o patină pentru copii de foarte bună calitate, atât în ceea ce privește designul, cât și construcția scheletului și a șasiului. Patinele sunt livrate cu o cheie inbus gratuită.Capacitate de încărcare sportivă de gradul 3.Diametrul axului 6 mm, lungimea 33 mm.Dimensiunea roților: 33 - 36 (70 mm), 37 - 40 (72 mm), 41 - 43 (76 mm).Schelet PP/NYLON de mare impact, din două piese, moaleMaterial interior NYLON/NYLEX întărit, anatomic, întărit la exterior cu părți din PVC, cu mărime reglabilă, bandaj anatomic de luxȘasiu în linie Aliaj AL special ușor și… (gamisport.ro)

Patine Tempish GOKID

Patine Tempish GOKID

Patine Tempish GOKID Patinele sunt concepute pentru sporturi recreaționale, pentru începători și pentru micii patinatori avansați. Căptușeala moale cu uscare rapidă asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine conturată anatomic, iar scheletul exterior din plastic ține ferm glezna. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și a scheletului și cizmei interioare proiectate anatomic. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu un buton pe partea laterală a scheletului. Patina poate fi ajustată la 4 dimensiuni.Marele avantaj al acestui model este absența șireturilor, care sunt înlocuite de o curea Velcro care face foarte ușoară și rapidă fixarea piciorului în patină.Există o curea pe limbă… (gamisport.ro)

Patine Tempish AUGUST

Patine Tempish AUGUST

Patine Tempish AUGUST Scheletul patinei este bine ventilat - ventilația ajunge la picior datorită căptușelii ventilate, care conține găuri pe tot perimetrul său, inclusiv pe limbă. În articulația patinei se folosește un șurub cu o piuliță și o șaibă specială, datorită căreia manșonul este înlocuibil și poate fi strâns dacă este necesar, garantând, de asemenea, o durată de viață mai lungă decât nitul de articulație. Catarama metalică superioară cu auto-blocare are o curbă la capăt pentru o mai bună prindere. Cureaua este retrasă în schelet pentru a împiedica prinderea acesteia de cealaltă patină în timpul slalomului și freestyle, iar catarama însăși este protejată împotriva deteriorării de o turnare inferioară din plastic. Cureaua pentru gleznă este prevăzută cu o micro-curelușă cu o… (gamisport.ro)

Patine Tempish AYROO

Patine Tempish AYROO

Patine Tempish AYROO Acesta combină toate tehnologiile moderne și tendințele actuale de fitness patinaj. Patinajul este conceput pentru începători și avansați. Șasiul foarte puternic pentru 3 roți cu o dimensiune maximă de 90 mm permite să patinați rapid și confortabil chiar și pe distanțe mai lungi. Șasiul este destul de scurt, ceea ce face ca patina să fie mai manevrabilă și mai ușor de controlat în timpul patinajului în locuri în care patinajul trebuie să schimbe direcția mai des, iar patinajul este astfel foarte jucăușă și distractivă. Căptușeala confortabilă este dublu stratificată. Stratul exterior mai dur se menține ferm piciorul în schelet, în timp ce stratul interior mai moale amortizează bine piciorul piciorului, obținând o senzație de confort ridicat și un control sigur patine.… (gamisport.ro)

protector patina Vegum

protector patina Vegum

protector patina Vegum Reglabil la toate dimensiunile. Hochei » Protecție patine » protector patina Vegum (gamisport.ro)

Patine Tempish Calibru

Patine Tempish Calibru

Patine Tempish Calibru Patine speciale concepute pentru mersul în stil liber. Utilizați pentru patinajul sportiv de top și profesionist, patinaj freestyle, patinatori avansați, experimentați și competitivi. Scheletul și șasiul sunt dezvoltate pentru a rezista la sarcini mari în timpul riding-ului extrem Indice de încărcare sportivă 5 Axă cu o singură față de 8 mm Dimensiune: 37 - 46 Lungimea tălpii interioare dimensiune: 37 - 22,7cm mărime: 38 - 23,5 cm mărime: 39 - 24,0 cm mărime: 40 - 24,7cm mărime: 41 - 25,5 cm mărimea: 42 - 26,2 cm mărimea: 43 - 26,8 cm mărimea: 44 - 27,3 cm mărimea: 45 - 27,8 cm mărimea: 46 - 28,5 cm Role » Role fitness » Patine Tempish Calibru (gamisport.ro)

Patine Tempish SÂRMĂ 3.0

Patine Tempish SÂRMĂ 3.0

Patine Tempish SÂRMĂ 3.0 Acestea suportă o sarcină medie spre mare și sunt concepute atât pentru începători, cât și pentru pentru patinatorii avansați și experimentați. Scheletul patinelor este de înălțime medie, partea mobilă de deasupra articulației este întărită și este formată din două părți separate. Patinele sunt echipate cu roți din seria CATCH, care se caracterizează prin rezistență redusă la rulare. Duritatea roții este de 85A. Lațul este clasic șireturi. Există o centură de întărire uscată pe partea superioară a piciorului fermoar. Capacitate de încărcare sportivă de gradul 4.Schelet din PE/NYLON, din trei piese, moale, spațiu anatomic pentru gleznă, construcție întărită superioară.Material interior NYLON/NYLEX armat, anatomic, material cu memorie, întărit la exterior cu părți… (gamisport.ro)

Trekking patine Spokey MIRRA

Trekking patine Spokey MIRRA

Trekking patine Spokey MIRRA Patine de trekking Spokey MIRRA: - roți de înaltă calitate care asigură stabilitate și confort în timpul călătoriei - rulmenți ABEC-7 de înaltă calitate care fac ca patinele să reziste mai multe sezoane - pentru o călătorie sigură și plină de bucurie! Patinele de trekking sunt excelente pentru mișcarea de zi cu zi. Tot ce ai nevoie este o alee din parc, un trotuar sau o potecă într-un cartier de locuințe - poți merge cu patinele de trekking Spokey MIRRA aproape oriunde! De asemenea, minunat ca un cadou. Sigur, confortabil și de designer! Știm cât de importantă este siguranța în timpul activităților sportive, așa că am depus toate eforturile pentru a ne asigura că patinele Spokey MIRRA oferă siguranță și stabilitate. Sunt confecționate din materiale de cea mai… (gamisport.ro)

patine Tempish Chantal - 1300001911

patine Tempish Chantal - 1300001911

patine Tempish Chantal - 1300001911 Kraso-patinele TEMPISH CHANTAL este proiectat pentru sporturi de agrement și distracție pe gheață. Este o construcție populară a patinelor de iarnă pentru femei. Este foarte ușoară, bună izolare termică, Slight și rapid de pus și de oprit, un control excelent. Învelișul exterior din trei părți este confecționat dintr-un material rigid din PE cu o rezistență de până la -25 ° C. Cuțitul este atașat de pantof prin șuruburi transversale. Gulerul superior se strânge la picior cu o cataramă dublă cu lacăt. Materialul funcțional utilizat pe căptușeala interioară este consolidat cu NYLON / NYLEX. Căptușeala interioară are formă anatomică în jurul gleznei și tendonul lui Ahile. Un bandaj rigid rigid oferă o fixare fermă și confortabilă a piciorului în pantof.… (gamisport.ro)

Patine Spokey ZIPPY yellow

Patine Spokey ZIPPY yellow

Patine Spokey ZIPPY yellow dimensiunea reglabilă pantof semi-moale Construcție din trei piese, căptuşeala extensibilă moale din interior ajută viteză de uscare Lame pre-tăiate realizate din oţel inoxidabil, cu duritate crescută Mărimi: 32-35, 35-38, 38-41 Patinaj » Patine copii » Patine Spokey ZIPPY yellow (gamisport.ro)

patine Tempish SQUAD roșu

patine Tempish SQUAD roșu

patine Tempish SQUAD roșu Skate este construcția și echipamentul destinat în principal utilizării ca absolut universale. Freestyle, strada, fitness pentru patinaj de fitness. Pentru incepatori, avansat și patinatori cu experiență. Scheletul și șasiu sunt dezvoltate pentru a rezista la sarcini ridicate în punerea în aplicare a oricăror elemente de stil liber standard sau la traversarea unui obstacole urbane standard, cum ar fi trotuare. Scheletul este realizat din PE, două piese ventilate în ambele părți. În partea superioară a scheletului are o cataramă de auto-blocare + curea căpută cu mikropřezkou. Sub călcâiul este plasat un amortizor pentru o călătorie mai confortabilă. Pentru zonele cele mai expuse, alături de dispozitivul de protecție detașabil patina care este fixată cu două… (gamisport.ro)

patine Botas PROIECT 281

patine Botas PROIECT 281

patine Botas PROIECT 281 Acesta este conceput pentru patinaj casual si jucatori de hochei începători. Acesta este echipat cu caracteristici de securitate tăiat ergonomic superior cu armături laterale. Dealul este , de înaltă calitate pânză neagră PA cu imprimeu de argint dinamic ochi-prinderea, combinat cu material sintetic durabil și porțiunea toc armat imită materialul de carbon. Sentiment nou limbaj anatomice mai bine în timp ce patinaj. Sfat plastic TST (Tehnologia totală de stabilitate) protejează în mod fiabil degetele de la picioare la impact. Brant este alcătuit din două componente de tip sandwich simțit. gleznelor padding in doua rigiditate diferite - DDP si captuseala căptușit de velur sintetic asigură o rezistență generală și încălțămintei tonifiere. Acesta este dotat cu un… (gamisport.ro)

patine Tempish Swist roz

patine Tempish Swist roz

patine Tempish Swist roz Skate Swist începe deja la dimensiunea 26 !!! Mărime reglabilă schelet permite pantofului să „crească“ ca unic creste si utilizatori - skateri / bruslařce! Ajustarea dimensiunii este foarte simplă și convenabil pentru PUSH EASY - siguranțe bordurare și ajustarea simplă a mărimii pantofului. Guler deasupra joncțiunii (manșeta) ține ferm piciorul copilul deasupra gleznei. Restrângerea poate fi controlată printr-o catarame siguranță AutoLock și banda dințată. Potrivit atât pentru începători și avansați skateri. Gradul capacității portante a doua sport Recomandat de asemenea , utiliza: agrement, patinaj de fitness, începători și avansați patinatori. Categorie: Fitness Scheletul: Hi-impact PE, trei piese, reglabil în lungime, greutate redusă semi moale Captuseala:… (gamisport.ro)

Patine Tempish CEțOS DUO

Patine Tempish CEțOS DUO

Patine Tempish CEțOS DUO Sistemul de construcție permite ca patinele de iarnă să fie înlocuite cu un șasiu cu roți. Este suficient să slăbiți două șuruburi pentru a transforma patinele de iarnă în patine cu role în linie și viceversa.Scheletul patinei este flexibil până la -20°C. Patinele sunt concepute pentru sporturi recreaționale, pentru începători și pentru micii patinatori avansați. Căptușeala moale cu uscare rapidă asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine conturată anatomic, iar scheletul exterior din plastic ține ferm glezna. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și a scheletului și cizmei interioare proiectate anatomic. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu un… (gamisport.ro)

Patine Tempish REBEL T

Patine Tempish REBEL T

Patine Tempish REBEL T Patine extensibile pentru copii, concepute pentru patinaj de agrement și fitness. Încărcare medie și mare, pentru începători și patinatori avansați. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu un buton pe partea laterală a scheletului. Patina poate fi ajustată la 4 dimensiuni.Acestea sunt patine pentru copii de foarte bună calitate, atât în ceea ce privește designul, cât și construcția scheletului și a șasiului.Roți (29-32) 64mm, (33-36) 70mm, (37-40) 72mm, (40-43) 76mmCapacitate de încărcare sportivă de gradul 3.Diametrul axei 6 mm, lungimea 30 mm.Schelet PP/NYLON de mare impact, din două piese, moaleMaterial interior NYLON/CANVAS întărit, anatomic, întărit la exterior cu mătase PVC, bandaj anatomic de luxȘasiu în linie Aliaj AL special ușor… (gamisport.ro)

Patine Tempish elvețian albastru

Patine Tempish elvețian albastru

Patine Tempish elvețian albastru Patinele SWIST încep deja de la mărimea 26!!!! Dimensiune reglabilă a scheletului permite pantofului să "crească" odată cu creșterea piciorului și a utilizatorului - patinator! Ajustarea dimensiunii este foarte simplă și convenabilă datorită sistemului EASY PUSH - cu o întoarcere a siguranței și o ajustare ușoară a mărimii pantofilor. Gulerul de deasupra manșetei ține piciorul copilului ferm deasupra piciorului gleznă. Strângerea poate fi reglată prin intermediul cataramei cu blocare AUTOLOCK și cureaua dințată. Potrivit pentru începători și patinatori avansați. Capacitate de încărcare sportivă de gradul 2. Utilizare recomandată: Patinaj recreativ, patinaj de fitness, începători și avansați. Categorii Fitness Skeleton: PE de mare impact, din trei piese,… (gamisport.ro)

Patine Tempish EZZA 90

Patine Tempish EZZA 90

Patine Tempish EZZA 90 Acestea pot rezista la sarcini medii și mari și sunt concepute atât pentru începători, cât și pentru patinatorii avansați și experimentați. Continuăm să folosim scheletul dovedit, care are o formă excelentă și un design încă atractiv, cu o manșetă bicoloră și în două straturi. Scheletul patinei este de înălțime medie, partea mobilă de deasupra articulației este întărită și este formată din două părți separate.Căptușeala utilizează noua tehnologie Hot Press Seamless Cover, care permite utilizarea materialului PVC pe căptușeală fără cusături. Este mai rezistent decât materialul plastic. De asemenea, poate fi folosit pe vârful pantofului, unde, datorită faptului că nu trebuie cusut, poate fi semnificativ mai jos și ușurează vizual întregul pantof. Căptușeală anatomică… (gamisport.ro)

Patine Tempish GOKID FATĂ

Patine Tempish GOKID FATĂ

Patine Tempish GOKID FATĂ Patinele sunt concepute pentru sporturi recreaționale, pentru începători și pentru micii patinatori avansați. Căptușeala moale cu uscare rapidă asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine conturată anatomic, iar scheletul exterior din plastic ține ferm glezna. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și a scheletului și cizmei interioare proiectate anatomic. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu un buton pe partea laterală a scheletului. Patina poate fi ajustată la 4 dimensiuni.Marele avantaj al acestui model este absența șireturilor, care sunt înlocuite de o curea Velcro care face foarte ușoară și rapidă fixarea piciorului în patină.Există o curea pe… (gamisport.ro)

Patine Tempish Wox verde

Patine Tempish Wox verde

Patine Tempish Wox verde Construcția de înălțime medie înaltă oferă patinatorilor o ancorare fermă a piciorului în schelet și un control sigur al patinei.Construcție cu căptușeală dublă cu cizmă interioară completă detașabilă este foarte confortabilă și permite o uscare rapidă după călărie și curățare în atunci când este necesar. (Căptușeala poate fi clătită în apă curată și călduță)Căptușeala este mai moale în zona tendonului lui Ahile pentru o experiență de patinaj mai confortabilă.Închideți pantoful cu șireturile clasice și fixați bine piciorul în schelet cu o curea de gleznă cu velcro. Închideți partea superioară a scheletului în spate cu o curea de strângere microtăiată.Patine cu role pentru bărbați concepute pentru fitness și condiționare recreațională de patinaj. Roțile din seria… (gamisport.ro)

Patine Tempish DASTY FATĂ

Patine Tempish DASTY FATĂ

Patine Tempish DASTY FATĂ Încărcare medie și mare, începători și patinatori avansați. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu un buton pe partea laterală a scheletului. Patina poate fi ajustată la 4 dimensiuni. Aceasta este o patină pentru copii de foarte bună calitate, atât în ceea ce privește designul, cât și construcția scheletului și a șasiului. Patinele sunt livrate cu o cheie inbus gratuită.Capacitate de încărcare sportivă de gradul 3.Diametrul axului 6 mm, lungimea 33 mm.Dimensiunea roților: 33 - 36 (70 mm), 37 - 40 (72 mm), 41 - 43 (76 mm).Schelet PP/NYLON de mare impact, din două piese, moaleMaterial interior NYLON/NYLEX întărit, anatomic, întărit la exterior cu părți din PVC, cu mărime reglabilă, bandaj anatomic de luxȘasiu în linie Aliaj AL special… (gamisport.ro)

Patine Tempish COCTAIL MATE

Patine Tempish COCTAIL MATE

Patine Tempish COCTAIL MATE Sarcină medie și mare, potrivită pentru începători și patinatori avansați. Patinele au un sistem simplu și convenabil de reglare a mărimii cu un buton pe partea laterală a scheletului. Pantoful poate fi transformat în 4 mărimi diferite. Scheletul din plastic al patinei este foarte robust și oferă un sprijin semnificativ atunci când patinați. Cizma interioară (căptușeala) este întărită la nivel mediu și bogat căptușită. Cureaua de gleznă are o microtăietură care asigură o strângere fermă și așezarea piciorului în pantof. Apărătorile exterioare de umăr sunt fixate cu două șuruburi și pot fi înlocuite dacă sunt deteriorate. În scheletul de sub călcâi se află un amortizor de șocuri care absoarbe și amortizează transmiterea denivelărilor de pe șosea către picior,… (gamisport.ro)

Patine Tempish VIBER 80

Patine Tempish VIBER 80

Patine Tempish VIBER 80 Scheletul patinei este bine ventilat - ventilația ajunge până la picior datorită găurilor de pe talpa pantofului și a căptușelii ventilate care conține găuri pe toată circumferința sa, inclusiv pe limbă. În articulația patinei se utilizează șurub cu o piuliță și o șaibă specială, ceea ce face ca manșonul să poată fi înlocuit și poate fi strânsă dacă este necesar, garantează, de asemenea, o durabilitate mai mare decât nitul de îmbinare. Catarama superioară cu auto-blocare este din metal. Centură cu retractabil în schelet pentru a împiedica prinderea acestuia de cealaltă patină în timpul slalomului și freestyle. Cureaua de gleznă este prevăzută cu un microtaietor cu o singură etapă, cu o foarte confortabilă strângere și slăbire datorită sistemului cu clichet.… (gamisport.ro)

Patine Tempish Wox albastru

Patine Tempish Wox albastru

Patine Tempish Wox albastru Construcția de înălțime medie înaltă oferă patinatorilor o ancorare fermă a piciorului în schelet și un control sigur al patinei.Construcție cu căptușeală dublă cu cizmă interioară completă detașabilă este foarte confortabilă și permite o uscare rapidă după călărie și curățare în atunci când este necesar. (Căptușeala poate fi clătită în apă curată și călduță)Căptușeala este mai moale în zona tendonului lui Ahile pentru o experiență de patinaj mai confortabilă.Închideți pantoful cu șireturile clasice și fixați bine piciorul în schelet cu o curea de gleznă cu velcro. Închideți partea superioară a scheletului în spate cu o curea de strângere microtăiată.Patine cu role pentru bărbați concepute pentru fitness și condiționare recreațională de patinaj. Roțile din… (gamisport.ro)

Patine Tempish Wox UNI

Patine Tempish Wox UNI

Patine Tempish Wox UNI Construcția de înălțime medie înaltă oferă patinatorilor o ancorare fermă a piciorului în schelet și un control sigur al patinei. Construcție cu căptușeală dublă cu cizmă interioară completă detașabilă este foarte confortabilă și permite o uscare rapidă după călărie și curățare în atunci când este necesar. (Căptușeala poate fi clătită în apă curată și călduță) Căptușeala este mai moale în zona tendonului lui Ahile pentru o experiență de patinaj mai confortabilă. Închideți pantoful cu șireturile clasice și fixați bine piciorul în schelet cu o curea de gleznă cu velcro. Închideți partea superioară a scheletului în spate cu o curea de strângere microtăiată. Patine cu rotile concepute pentru patinaj recreativ de fitness și de condiționare. Roțile din seria CATCH… (gamisport.ro)

Patine Tempish VIBER 110

Patine Tempish VIBER 110

Patine Tempish VIBER 110 Un model universal special conceput pentru trasee scurte în oraș, dar și pentru trasee, datorită roților mari. Această patină este potrivită pentru patinatorii avansați și experimentați. Patina cu schelet dur este concepută pentru o utilizare universală. Datorită șasiului scurt, este garantată o manevrabilitate ușoară. În principiu, patina este echipată cu o combinație de trei roți de 110 mm, datorită cărora este posibil să se atingă viteze mari atunci când se patinează. În șasiu se pot monta roți mai mici (dimensiunea minimă recomandată este de 90 mm).Scheletul patinei este bine ventilat - ventilația ajunge la picior datorită găurilor de pe talpa pantofului și a căptușelii ventilate, care conține găuri pe tot perimetrul său, inclusiv pe limbă. În articulația… (gamisport.ro)

Patine Tempish AYROO TOP

Patine Tempish AYROO TOP

Patine Tempish AYROO TOP Acesta combină toate tehnologiile moderne și tendințele actuale de fitness patinaj. Patinajul este conceput pentru începători și avansați. Șasiu fix foarte puternic pentru 4 roți cu un diametru maxim de 84 mm. Împreună cu roțile noastre RADICAL de înaltă calitate, această patină este optimă compromis între o deplasare rapidă și multă stabilitate și confort. Căptușeala confortabilă este dublu stratificată. Stratul exterior mai dur se menține ferm piciorul în schelet, în timp ce stratul interior mai moale amortizează bine piciorul piciorului, obținând o senzație de confort ridicat și un control sigur patine. Există o decupaj în căptușeală la îndoirea patinei la gleznă pentru a patinaj pentru a obține o mișcare mai anatomică a piciorului deasupra gleznei, fără a… (gamisport.ro)

Patine Tempish VIBER 90

Patine Tempish VIBER 90

Patine Tempish VIBER 90 Un model special de hardboot fitness multifuncțional, conceput pentru plimbări mai lungi pe trasee, precum și pentru plimbări rapide și jucăușe în oraș. Această patină este potrivită pentru patinatorii avansați și experimentați. Scheletul patinei este bine ventilat - ventilația ajunge la picior datorită găurilor de pe talpa pantofului și a căptușelii ventilate, care conține găuri pe tot perimetrul său, inclusiv pe limbă. În articulația patinei se folosește un șurub cu o piuliță și o șaibă specială, datorită căreia manșonul este înlocuibil și poate fi strâns dacă este necesar, garantând, de asemenea, o durată de viață mai lungă decât nitul de articulație. Catarama superioară cu auto-blocare este din metal. Cureaua este retrasă în schelet pentru a împiedica prinderea… (gamisport.ro)

Patine Tempish AYROO LADY

Patine Tempish AYROO LADY

Patine Tempish AYROO LADY Acesta combină toate tehnologiile moderne și tendințele actuale de fitness patinaj. Patinajul este conceput pentru începători și avansați. Șasiul foarte puternic pentru 3 roți cu o dimensiune maximă de 90 mm permite să patinați rapid și confortabil chiar și pe distanțe mai lungi. Șasiul este destul de scurt, ceea ce face ca patina să fie mai manevrabilă și mai ușor de controlat în timpul patinajului în locuri în care patinajul trebuie să schimbe direcția mai des, iar patinajul este astfel foarte jucăușă și distractivă. Căptușeala confortabilă este dublu stratificată. Stratul exterior mai dur se menține ferm piciorul în schelet, în timp ce stratul interior mai moale amortizează bine piciorul piciorului, obținând o senzație de confort ridicat și un control sigur… (gamisport.ro)

Patine Botas ATAC 191

Patine Botas ATAC 191

Patine Botas ATAC 191 DESCRIERE DETALIATĂ Patinele BOTAS ATTACK 191 sunt concepute pentru patinajul de agrement și pentru începători.Construcția acestui model constă într-un schelet puternic, de formă anatomică, realizat din plastic compozit ușor, cu rigiditate optimă pentru o fixare de calitate a piciorului și protecție împotriva impactului și a loviturilor cu pucul. Căptușeala elastică în zona gleznei și materialul de căptușeală din microfibră de înaltă calitate asigură confortul în interiorul pantofului. Piciorul din plastic protejează în mod fiabil degetele de la picioare în timpul impactului. Limba de formă anatomică cu ranforsare medie asigură o protecție de calitate în zona gleznei și a tibiei inferioare.Set-ul de patinaj este prevăzut cu o patină de calitate, realizată din plastic… (gamisport.ro)

Patine Botas ŞMIRGHEL 421

Patine Botas ŞMIRGHEL 421

Patine Botas ŞMIRGHEL 421 DESCRIERE DETALIATĂ Patinele de hochei BOTAS EMERY 421 sunt concepute pentru hochei de top.Construcția acestui model constă dintr-un schelet din policarbonat 3D dintr-o singură bucată, ușor și durabil, cu formă anatomică, cu o rigiditate excelentă pentru o fixare de calitate a piciorului și protecție împotriva impactului și a loviturilor cu pucul. Căptușeala gleznei cu spumă cu memorie termoactivă specială MEMORY, materialul de căptușeală din microfibră de calitate și o talpă cu formă anatomică garantează un confort excelent în interiorul pantofului. Capacul din plastic rigid de înaltă calitate protejează în mod fiabil degetele de la picioare în timpul impactului. Limba din pâslă în două piese, cu formă anatomică, cu protecție integrată din plastic pentru gleznă,… (gamisport.ro)

patine Botas YUKON 381

patine Botas YUKON 381

patine Botas YUKON 381 Este destinat tuturor celor care joacă concursuri active de hochei și juniori. Are o serie de tehnologii de ultima ora. Suprafața este confecționată din material sintetic rezistent și rezistent la apă. Branț anatomic anatomic cu perforație (ventilație și eliminare de căldură), laminat cu Super Royal Royal PA, contribuie la confortul patinajului. Șorț ușor, cu profil redus, cu rigiditate torsivă mai More pentru o orientare mai precisă pe skate. Vine cu patinele BOTAS ICEHAWK PRO pentru construcții ușoare cu oțel inoxidabil în timpul oțelului alb din oțel inoxidabil . Cu nituri în călcâi împotriva tăierii patinei de la pantof. Utilizare recomandată: pentru jucători activi de hochei și competiții junior Sus: Sintetic durabil în combinație cu materialul PA CăptușShelă:… (gamisport.ro)

patine Botas ATACUL 181

patine Botas ATACUL 181

patine Botas ATACUL 181 Designul acestui model este o tăiere dinamică cu grafică tipărită atrăgătoare alb-Black. ÎmbunătățirShe totală a calității asigură durabilitatShe generală și întărirShe pantofului, protejSheză împotriva șocurilor și pucurilor, umplutura gleznelor cu spațiu interior, în special în partShe din față a încălțămintei, garantSheză un confort excelent. Vârful de plastic protejSheză fiabil picioarele picioarelor când este lovit. Limbajul cu formă anatomică, cu arMore sub șnururi, asigură o protecție sporită în zona căptușelii. Kitul de skateboard este dotat cu tălpi din plastic Black din material plastic, cu sistem CLIMA AIR integrat, cu funcție de ventilație interioară în Fashion Boty și patina din oțel inoxidabil de înaltă calitate din plastic durabil. Utilizare… (gamisport.ro)

Patine Tempish SÂRMĂ 3.0 LADY

Patine Tempish SÂRMĂ 3.0 LADY

Patine Tempish SÂRMĂ 3.0 LADY Acestea pot rezista la sarcini medii și mari și sunt concepute atât pentru începători, cât și pentru pentru patinatorii avansați și experimentați. Scheletul patinelor este de înălțime medie, partea mobilă de deasupra articulației este întărită și este formată din două părți separate. Căptușeala interioară este special adaptată pentru picioarele femeilor. Patine sunt echipate cu roți din seria CATCH, care se caracterizează prin rulare redusă rezistență redusă la rulare. Duritatea roții este de 85A. Șireturile sunt cele clasice. Via se plasează o curea Velcro de întărire pe partea superioară a brațului. Capacitate de încărcare sportivă de gradul 4. Diametrul axei 6mm/29mmSchelet din PE/NYLON, din trei piese, moale, spațiu anatomic pentru gleznă, construcție… (gamisport.ro)

Patine Tempish Wox Lady turcoaz

Patine Tempish Wox Lady turcoaz

Patine Tempish Wox Lady turcoaz Construcția de înălțime medie înaltă oferă patinatorilor o ancorare fermă a piciorului în schelet și un control sigur al patinei. Construcție cu căptușeală dublă cu cizmă interioară completă detașabilă este foarte confortabilă și permite o uscare rapidă după călărie și curățare în atunci când este necesar. (Căptușeala poate fi clătită în apă curată și călduță) Căptușeala este mai moale în zona tendonului lui Ahile pentru o experiență de patinaj mai confortabilă. Închideți pantoful cu șireturile clasice și fixați bine piciorul în schelet cu o curea de gleznă cu velcro. Închideți partea superioară a scheletului în spate cu o curea de strângere microtăiată. Patine cu role pentru femei concepute pentru fitness și condiționare recreațională de patinaj. Roțile… (gamisport.ro)

patine Tempish Detroit Lady - 1300001624

patine Tempish Detroit Lady - 1300001624

patine Tempish Detroit Lady - 1300001624 Patinele de hochei DETROIT LADY sunt concepute pentru jucătorii de competiții inferioare și mijlocii și patinaj recreativ sportiv. Pantoful este puternic consolidat. Materialul exterior - PVC rezistent - nu pierde duritatea nici la temperaturi în jur de -25 ° C! Învelișul are formă anatomică în jurul gleznei. Materialul interior cu memorie pe bază de latex DB 320 asigură că pantoful se adaptează formei piciorului. Patine TEMPISH 7000, oțel carbon durizat la duritate HRC 53-55. Dimensiune: 35 - 43 Lungime branț: dimensiune: 35 - 22,5 cm dimensiune: 36 - 23,0 cm dimensiune: 37 - 23,6 cm dimensiune: 38 - 24,2 cm dimensiune: 39 - 24,9 cm dimensiune: 40 - 25,5 cm Dimensiune: 41 - 26,2 cm dimensiune: 42 - 27,0 cm dimensiune: 43 - 27,5 cm parametri:… (gamisport.ro)

patine Tempish revo Torq - 1300000153

patine Tempish revo Torq - 1300000153

patine Tempish revo Torq - 1300000153 Setul de hochei REVO TORQ este conceput pentru jucătorii de hochei activi ai competițiilor de mijloc și superioare. Pantoful este confecționat din material termoplastic foarte rezistent, dur CYBER 385. Întreaga înveliș are formă anatomică dintr-o singură bucată. Tehnologia și materialele folosite le aduc jucătorilor un confort semnificativ mai bun, rezistența creShieldă a pantofului, o mai bună protecție a piciorului și, mai ales, o lumină substanțială a pantofului. Material interior - Nylon periat CAMBRA este un material absorbant care ajută la îndepărtarea umidității de la picior, pantoful este introdus branț anatomic, care asigură o fixare stabilă a piciorului în pantof. Construcția, materialele utilizate și tehnologia de producție au obținut… (gamisport.ro)

skates patine Spokey antetren albe

skates patine Spokey antetren albe

skates patine Spokey antetren albe reglementate Șasiu: PP Rulmenti: ABEC5 CARBON Roți: 82A PU 64 mm - Dim. 33-36 70 mm - Dim. 37-40 72 mm - dimensiuni 40-43 Inchidere: catarama cu dublă blocare, Velcro, cheotoare sus. Greutate utilizator: 60 kg Role » Role sliding » skates patine Spokey antetren albe (gamisport.ro)

patine Tempish Gheata stea - 1300001625

patine Tempish Gheata stea - 1300001625

patine Tempish Gheata stea - 1300001625 ICE STAR skate pentru sport de agrement, din plastic rezistent la îngheț și decorat cu imprimeu colorat pe lateral. Avantajul este căptușeala izolată detașabilă și fixarea piciorului confortabil și fixarea rapidă cu trei catarame. Dimensiune: 36 - 43 Lungime interioară: dimensiune: 36 - 22,7 cm dimensiune: 37 - 23,0 cm dimensiune: 38 - 23,5 cm dimensiune: 39 - 24,0 cm dimensiune: 40 - 25,0 cm dimensiune: 41 - 25,5 cm dimensiune: 42 - 26,3 cm dimensiune: 43 - 27,0 cm parametri: Utilizare recomandată: sport de agrement Categorie: Femei Material exterior: schelet din 2 piese, material TPU, dur până la -20 ° C Căptușeală: Nylon + nylex Construcție: NU Căptușeală: căptușeală detașabilă Cuțit: Monolit cu schelet, oțel carbon Sistem de închidere: 3… (gamisport.ro)

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841 Patine de gheață pentru băieți, destinate sportului de agrement, începătorilor și patinatorilor avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine anatomic, scheletul exterior din plastic ține glezna bebelușului. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și scheletului anatomic și a Fashion Botylor interiori. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Dimensiune: 29-32, 33-36, 37-40 Lungime interioară: dimensiune: 29-32 17,5 - 19,5 cm dimensiune: 33-36 20,0 - 22,3 cm dimensiune: 37-40 22,5 -… (gamisport.ro)

patine Tempish FS 200 - 1300000836

patine Tempish FS 200 - 1300000836

patine Tempish FS 200 - 1300000836 Patinele de gheață pentru băieți FS 200 sunt concepute pentru sportul de agrement. PU de înaltă calitate este utilizat ca material exterior, care își păstrează proprietățile și rămâne dur chiar la -20 ° C. Încălțăminte de construcție joasă. Avantajul patinelor este ajustarea ușoară a mărimii cu 3 numere. Eliberați pârghia, care este situată în partea inferioară a tălpii și prin alunecarea vârfului mișcării patinei în funcție de dimensiuni individuale. Pentru un confort maxim, se adaugă un șoset cu dimensiuni medii în pantof, astfel încât copilul tău va fi confortabil în cea mai mică, dar și în cea mai More dimensiune. Conectare puternică a tălpii și a părții superioare a pantofului. Culoare: Black Mărimi: 28-31, 32-35, 36-39 Lungime interioară:… (gamisport.ro)

patine Tempish blană expansiune - 130000217

patine Tempish blană expansiune - 130000217

patine Tempish blană expansiune - 130000217 Patinele de băiat din plastic sunt concepute pentru sportul de agrement. Sunt confecționate din plastic rezistent la îngheț, rezistent la temperaturi în jur de -25 ° C. Pantofi moi din două piese cu uscare rapidă cu bandaj asigură confortul piciorului copilului. Pantoful interior poate fi îndepărtat și uscat, sau încălzit înainte de utilizare. În partea de sus este o blană sintetică pentru un confort termic sporit. Avantajul este reglarea simplă a dimensiunii skate-ului la 4 numere, doar în partea laterală a scheletului deșurubați șurubul folosind tastele Allen incluse și mutați Fashion Botyi scheletului la dimensiunea dorită. Apoi setați pantoful interior la dimensiunea dorită. Un alt avantaj al acestui patin este de asemenea fixarea piciorului… (gamisport.ro)

patine Tempish Detroit jr. - 1300000106

patine Tempish Detroit jr. - 1300000106

patine Tempish Detroit jr. - 1300000106 Patinele de hochei DETROIT junior este proiectat pentru jucătorii de competiții inferioare și mijlocii și patinaj recreativ sportiv. Pantoful este puternic consolidat. Materialul exterior - PVC rezistent - nu pierde duritatea nici la temperaturi în jur de -25 ° C! Învelișul are formă anatomică în jurul gleznei. Materialul interior cu memorie pe bază de latex DB 320 asigură că pantoful se adaptează formei piciorului. Patine TEMPISH 7000, oțel carbon durizat la duritate HRC 53-55. Culoare: Black Dimensiune: 29 - 37 Lungime interioară: dimensiune: 29 - 19 cm dimensiune: 30 - 19,7 cm dimensiune: 31 - 20,4 cm dimensiune: 32 - 21 cm dimensiune: 33 - 21,7 cm dimensiune: 34 - 22,4 cm dimensiune: 35 - 23 cm dimensiune: 36 - 23,7 cm dimensiune: 37 - 24,3 cm… (gamisport.ro)

patine Tempish final SH 60

patine Tempish final SH 60

patine Tempish final SH 60 Patine de hochei special concepute pentru jucătorii de competiții de mijloc, performanță și sport amator. Construcția patinajului este bine tolerată chiar și la o sarcină regulată mai More și este adaptată cerințelor jucătorilor activi. Setul de hochei este echipat cu patine TEMPISH AIR. Lama are un leagăn mai More și este mai potrivită pentru jucătorii tehnici care preferă o manipulare mai rapidă și mai ușoară cu o mișcare mai dinamică! Forma extrem de anatomică a cochiliei și întărirea gleznei și tendonul lui Achile cu un bandaj CLEERON 013S și CLEERON MEMORY în două straturi se adaptează Slight la forma piciorului și oferă o senzație confortabilă atunci când joci cu un nivel ridicat de control al patinajului. Limba întărită și în formă anatomică protejează… (gamisport.ro)

patine Tempish pentru merge - 13000010

patine Tempish pentru merge - 13000010

patine Tempish pentru merge - 13000010 Patinele sunt concepute pentru sporturi de agrement. Sunt confecționate din plastic rezistent la îngheț, schelet din 2 bucăți flexibile până la -20 ° C. Avantajul este căptușeala izolată detașabilă, inclusiv fixarea piciorului cu o fixare confortabilă și rapidă cu trei catarame. Dimensiune: 37 - 46 Lungime interioară: dimensiune: 37 - 23,5cm dimensiune: 38 - 24,5cm dimensiune: 39 - 25,0cm dimensiune: 40 - 25,5cm dimensiune: 41 - 26,2cm dimensiune: 42 - 27,0cm dimensiune: 43 - 27,6cm dimensiune: 44 - 28,3cm dimensiune: 45 - 29,2cm dimensiune: 46 - 30,0cm parametri: Utilizare recomandată: sport de agrement Material exterior: schelet din 2 piese, material TPU, dur până la -20 ° C Căptușeală: insert de nylon + nylex, amovibil Construcția limbii: limbă… (gamisport.ro)

Femeii iarna patine Spokey VOGUE

Femeii iarna patine Spokey VOGUE

Femeii iarna patine Spokey VOGUE Lama din oțel de calitate garantSheză o manevrabilitate excelentă. Cu un siret robust pantofului poate fi montat cu ușurință pentru a prinde ferm piciorul și căpută. căptușShelă de izolație interior, materialul textil exterior. Material exterior: tesatura CăptușShelă: căptușShelă cald Cuțit: Oțel dantelare Patinaj » Patinaj » Femeii iarna patine Spokey VOGUE (gamisport.ro)

Patine artistice Botas Dagmar Junior

Patine artistice Botas Dagmar Junior

Patine artistice Botas Dagmar Junior DESCRIERE DETALIATĂ Model confortabil de "piele" pentru copii BOTAS DAGMAR JR cu un nou design conceput pentru patinajul artistic de agrement.Tăietura mai înaltă și mai lată, partea superioară întărită și amortizarea gleznei oferă confort și confort pentru picioare, partea superioară din crăpătură acoperită și căptușeală laminată din catifea sintetică, talpă din plastic rigid și rezistent, limbă cu căptușeală din pâslă.Patine BOTAS din oțel inoxidabil cu certificat european TÜV GS. PARAMETRI TEHNICI Producător Colecție: Botas sport Linia: SPORT Utilizare recomandată: pentru patinaj de agrement Combinație de culori: alb/maro Partea superioară: plăci aglomerate acoperite cu un strat hidrofug Sex: Femeie Căptușeală: catifea sintetică laminată Limbă:… (gamisport.ro)

patine Tempish KITTY Baby Skate

patine Tempish KITTY Baby Skate

patine Tempish KITTY Baby Skate Setul include 1 pereche de patine cu role, cască, 3 tampoane (Knee, coate, înKeyturi), toate într-un rucsac practic. Patinele au un sistem de ajustare a mărimii simplu și conVenabil. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Patinele cu role pot fi setate pe o variantă mai stabilă prin dublarea roților din spate, fiecare pachet include și o axă lungă. http://www.youtube.com/watch?v=NnzNoHNjVxI Pentru dimensiunile XS, S skate, există doar 3 roți CATCH 64x24mm 82A pentru șasiu scurt. Capacitate portantă sportivă 1. Diametrul osiei 6mm, lungimea 33mm. Mărimea cască (circumferința Headului): XS (48-51cm); S (52-54cm) Mărimi: 26-29, 30-33 Lungime interioară: dimensiune: 26-29 17,0-20,5cm dimensiune: 30-33 19,5-23,0cm Utilizare recomandată: patinaj recreativ,… (gamisport.ro)

trekking patine Tempish minuscul plus

trekking patine Tempish minuscul plus

trekking patine Tempish minuscul plus Patina role clasic are patru roți, care sunt în două rânduri. Potrivit pentru agrement de fitness sport și patinaj de fitness, dans pe patine. PLUS mici sunt realizate din piele naturală superioară și este dotată cu pietre strălucitoare. Mediu armat pantof cu tranziția la o consolidare confortabila (moale), în zona de deasupra gleznei asigură o deplasare confortabilă. Dublura este wicking umiditate mesh BK. Șasiul este o frână din aliaj de Al. Quad echipat cu jante 82A 54x32mm. Rulmenti ABEC 7 Chrome. Clasa a treia sarcină sport Se recomandă utilizarea: dans, recreative și sportive de fitness începători patinaj și skateri avansate Shell: piele, mediu pantof întărită cu trecerea la o întărire confortabilă (mai moale) , în zona de deasupra gleznei -… (gamisport.ro)

Patine Tempish REBEL T FATĂ

Patine Tempish REBEL T FATĂ

Patine Tempish REBEL T FATĂ Patine extensibile pentru copii, concepute pentru patinaj de agrement și fitness. Încărcare medie și mare, pentru începători și patinatori avansați. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu un buton pe partea laterală a scheletului. Patina poate fi ajustată la 4 dimensiuni.Acestea sunt patine pentru copii de foarte bună calitate, atât în ceea ce privește designul, cât și construcția scheletului și a șasiului.Roți (29-32) 64mm, (33-36) 70mm, (37-40) 72mm, (40-43) 76mmCapacitate de încărcare sportivă de gradul 3.Diametrul axei 6 mm, lungimea 30 mm.Schelet PP/NYLON de mare impact, din două piese, moaleMaterial interior NYLON/CANVAS întărit, anatomic, întărit la exterior cu mătase PVC, bandaj anatomic de luxȘasiu în linie Aliaj AL special… (gamisport.ro)

Patine Tempish CEțOS FATĂ DUO

Patine Tempish CEțOS FATĂ DUO

Patine Tempish CEțOS FATĂ DUO Sistemul de construcție permite ca patinele de iarnă să fie înlocuite cu un șasiu cu roți. Este suficient să slăbiți două șuruburi pentru a transforma patinele de iarnă în patine cu role în linie și viceversa.Scheletul patinei este flexibil până la -20°C. Patinele sunt concepute pentru sporturi recreaționale, pentru începători și pentru micii patinatori avansați. Căptușeala moale cu uscare rapidă asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine conturată anatomic, iar scheletul exterior din plastic ține ferm glezna. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și a scheletului și cizmei interioare proiectate anatomic. Patinele au un sistem simplu și convenabil de mărire a mărimii, cu… (gamisport.ro)

Patine Tempish Wox Lady zmeură

Patine Tempish Wox Lady zmeură

Patine Tempish Wox Lady zmeură Construcția de înălțime medie înaltă oferă patinatorilor o ancorare fermă a piciorului în schelet și un control sigur al patinei. Construcție cu căptușeală dublă cu cizmă interioară completă detașabilă este foarte confortabilă și permite o uscare rapidă după călărie și curățare în atunci când este necesar. (Căptușeala poate fi clătită în apă curată și călduță) Căptușeala este mai moale în zona tendonului lui Ahile pentru o experiență de patinaj mai confortabilă. Închideți pantoful cu șireturile clasice și fixați bine piciorul în schelet cu o curea de gleznă cu velcro. Închideți partea superioară a scheletului în spate cu o curea de strângere microtăiată. Patine cu role pentru femei concepute pentru fitness și condiționare recreațională de patinaj. Roțile din… (gamisport.ro)

Patine Tempish Wox Lady roz

Patine Tempish Wox Lady roz

Patine Tempish Wox Lady roz Construcția de înălțime medie înaltă oferă patinatorilor o ancorare fermă a piciorului în schelet și un control sigur al patinei. Construcție cu căptușeală dublă cu cizmă interioară completă detașabilă este foarte confortabilă și permite o uscare rapidă după călărie și curățare în atunci când este necesar. (Căptușeala poate fi clătită în apă curată și călduță) Căptușeala este mai moale în zona tendonului lui Ahile pentru o experiență de patinaj mai confortabilă. Închideți pantoful cu șireturile clasice și fixați bine piciorul în schelet cu o curea de gleznă cu velcro. Închideți partea superioară a scheletului în spate cu o curea de strângere microtăiată. Patine cu role pentru femei concepute pentru fitness și condiționare recreațională de patinaj. Roțile din… (gamisport.ro)

Patine Tempish EZZA UNI 90

Patine Tempish EZZA UNI 90

Patine Tempish EZZA UNI 90 Acestea pot rezista la sarcini medii și mari și sunt concepute atât pentru începători, cât și pentru patinatorii avansați și experimentați. Continuăm să folosim scheletul dovedit, care are o formă excelentă și un design încă atractiv, cu o manșetă bicoloră și în două straturi. Scheletul patinei este de înălțime medie, partea mobilă de deasupra articulației este întărită și este formată din două părți separate.Căptușeala utilizează noua tehnologie Hot Press Seamless Cover, care permite utilizarea materialului PVC pe căptușeală fără cusături. Este mai rezistent decât materialul plastic. De asemenea, poate fi folosit pe vârful pantofului, unde, datorită faptului că nu trebuie cusut, poate fi semnificativ mai jos și ușurează vizual întregul pantof. Căptușeală… (gamisport.ro)

Patine Tempish EZZA LADY 90

Patine Tempish EZZA LADY 90

Patine Tempish EZZA LADY 90 Acestea pot rezista la sarcini medii și mari și sunt concepute atât pentru începători, cât și pentru patinatorii avansați și experimentați. Continuăm să folosim scheletul dovedit, care are o formă excelentă și un design încă atractiv, cu o manșetă bicoloră și în două straturi. Scheletul patinei este de înălțime medie, partea mobilă de deasupra articulației este întărită și este formată din două părți separate.Căptușeala utilizează noua tehnologie Hot Press Seamless Cover, care permite utilizarea materialului PVC pe căptușeală fără cusături. Este mai rezistent decât materialul plastic. De asemenea, poate fi folosit pe vârful pantofului, unde, datorită faptului că nu trebuie cusut, poate fi semnificativ mai jos și ușurează vizual întregul pantof. Căptușeală… (gamisport.ro)

Patine Tempish WENOX TOP 100

Patine Tempish WENOX TOP 100

Patine Tempish WENOX TOP 100 Patinajul este conceput pentru patinatorii avansați și experimentați.Șasiul foarte puternic pentru 3 roți cu o dimensiune maximă de 100 mm vă permite să patinați foarte rapid și confortabil chiar și pe distanțe mai lungi.Șasiul este relativ scurt, ceea ce face ca patina să fie mai manevrabilă și mai ușor de controlat atunci când patinezi în locuri în care trebuie să schimbi direcția mai des, ceea ce face ca patina să fie foarte jucăușă și distractivă.Căptușeala confortabilă este dublu stratificată. Stratul exterior mai dur ține piciorul ferm în schelet, în timp ce stratul interior mai moale amortizează piciorul în siguranță, obținând astfel o senzație de confort ridicat și un control sigur al patinei.Pentru o mai mare siguranță a patinatorilor, există elemente… (gamisport.ro)

Patine Tempish AYROO TOP LADY

Patine Tempish AYROO TOP LADY

Patine Tempish AYROO TOP LADY Acesta combină toate tehnologiile și tendințele moderne actuale în patinajul de fitness. Patinajul este conceput pentru începători și avansați.Șasiu fix foarte puternic pentru 4 roți cu un diametru maxim de 84 mm. Împreună cu roțile noastre RADICAL de înaltă calitate, această patină este compromisul optim între o deplasare rapidă și multă stabilitate și confort.Căptușeala confortabilă este dublu stratificată. Stratul exterior mai dur ține piciorul ferm în schelet, în timp ce stratul interior mai moale amortizează piciorul în siguranță, obținând astfel o senzație de confort ridicat și un control sigur al patinei. Există o decupaj în căptușeală la nivelul îndoiturii patinei la nivelul gleznei pentru a obține o mișcare mai anatomică a piciorului deasupra gleznei… (gamisport.ro)

Patine Botas ATAC 181 junior

Patine Botas ATAC 181 junior

Patine Botas ATAC 181 junior DESCRIERE DETALIATĂ Noul model de patine pentru juniori BOTAS ATTACK 181 JR este conceput pentru patinajul de agrement și pentru începători.Construcția acestui model prezintă o tăietură dinamică cu o grafică atractivă cu imprimeu negru și argintiu. Întărirea de calitate generală asigură durabilitatea și consolidarea generală a pantofului, protejează împotriva impacturilor și a loviturilor cu pucul, amortizarea gleznei cu mult spațiu intern, în special în partea din față a pantofului, asigură un confort excelent. Piciorul din plastic protejează în mod fiabil degetele de la picioare în timpul impactului. Limbă cu formă anatomică, cu întăritură sub șiret, care asigură o protecție sporită în zona gleznei. Setul de patinaj vine cu o talpă de plastic negru cu profil… (gamisport.ro)

Trekking patine Spokey RAVINA bej

Trekking patine Spokey RAVINA bej

Trekking patine Spokey RAVINA bej - roți de înaltă calitate care asigură stabilitate și confort în timpul călătoriei- rulmenți ABEC-5 de înaltă calitate care fac ca patinele să reziste mai multe sezoane- pentru o călătorie sigură și plină de bucurie!Tot ce ai nevoie este un bulevard din parc, un trotuar sau o potecă într-un cartier de locuințe - poți merge cu patinele de trekking Spokey RAVINA aproape oriunde! De asemenea, minunat ca un cadou.Sigur, confortabil și de designer!Știm cât de importantă este siguranța în timpul activităților sportive, așa că am depus toate eforturile pentru a ne asigura că patinele Spokey RAVINA oferă siguranță și stabilitate. Sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate: șasiu din PP rezistent și botine din poliester și piele sintetică. Modelul… (gamisport.ro)

patinele pentru copii mărimea 36, salopetă softshell pentru câine 36, haine de câine softshell 36, costum de câine tulak 36, haine pentru câini „blugi” 36, pulover pentru câini 36 cm, haine pentru câini 36 cm, scaune auto Cybex 9-36 kg, ghete de schi pentru copii 36, costum tulak pentru câine 36 cm

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide