Scuter cu roti gonflabile pliabile

L-am găsit pentru tine Scuter cu roti gonflabile pliabile

scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm

scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm

scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm parametri: platformă: 6063-aluminiu dimensiunile plăcii: 540 x 112 mm maneca: otel ghidon: aluminiu dimensiuni roți: 200 x 40 mm gonflabile mânere: TPR Rulmenți: ABEC-7 2 cleme de prindere Varsta recomandata: 8+ greutate maximă a utilizatorului: 100 kg dimensiuni: 88x34x99cm EN 14619 Ciclism copii » Scutere » scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm (gamisport.ro)

LUDI Jucarie cu roti

LUDI Jucarie cu roti

LUDI Jucarie cu roti (pilulka.ro)

gonflabile trântor Intex cu spatar

gonflabile trântor Intex cu spatar

gonflabile trântor Intex cu spatar Dimensiuni 137 x 122 cm Material: 0.25 mm vinil Două camere de aer Piscina, pe terasa sau ma uit la TV :) Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile trântor Intex cu spatar (gamisport.ro)

Gratar cu roti - negru - Mărimea diametrul zonei de ardere 57 c

Gratar cu roti - negru - Mărimea diametrul zonei de ardere 57 c

Gratarul cu roti are zona de ardere emailata (culoare neagra), gratar cromat, picioare din otel inoxidabil, grila zincata pentru carbuni si tava pentru cenusa externa detasabila. Pentru o manipulare mai usoara gratarul este prevazut cu doua roti din plastic. Dimensiuni: 60 x 57 x 82 cm, diametrul zonei de ardere 57 cm, inaltimea zonei de ardere 67 cm. (astoreo.ro)

gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202

gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202

gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202 Inel gonflabil More cu mânere. 2 mânere Diametrul exterior: 119 cm Material: 0,30 mm vinil 2 camere de aer Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202 (gamisport.ro)

Klarstein Beef Brisket, grill cu afumătoare, termometru, roti, capac,…

Klarstein Beef Brisket, grill cu afumătoare, termometru, roti, capac, negru

O experienta minunata: Grătarul Klarstein Beef Brisket Smoker Grill ofera toate deliciile unui adevarat gratar acasa. Indiferent dacă doriți să gătiți carnea, să o afumați sau să le faceți ambele în același timp, alegerea vă aparține. Cu acest grătar puteți pregăti grill în mod normal, sau gătiți timp de câteva ore, să coaceți sau să afumați. În acest scop, Beef Brisket poate fi pregătită separat. Într-o cameră mică, lemnul se poate aprinde, fumul trece printr-o conductă de legătură într-o cameră mare de grătar și găsește carne, peștele sau legumele lent și ușor, dând semne ușoare de fum. Alimentele pot fi gătite la cerere. Termometrul afișează întotdeauna temperatura interioară. Cei care preferă să facă fără gustul tipic al fumului pot, de asemenea, să gătească, exclusiv cu căldură… (klarstein.ro)

Klarstein Beef Brisket, grill cu afumătoare, termometru, roti, capac,…

Klarstein Beef Brisket, grill cu afumătoare, termometru, roti, capac, negru

O experienta minunata: Grătarul Klarstein Beef Brisket Smoker Grill ofera toate deliciile unui adevarat gratar acasa. Indiferent dacă doriți să gătiți carnea, să o afumați sau să le faceți ambele în același timp, alegerea vă aparține. Cu acest grătar puteți pregăti grill în mod normal, sau gătiți timp de câteva ore, să coaceți sau să afumați. În acest scop, Beef Brisket poate fi pregătită separat. Într-o cameră mică, lemnul se poate aprinde, fumul trece printr-o conductă de legătură într-o cameră mare de grătar și găsește carne, peștele sau legumele lent și ușor, dând semne ușoare de fum. Alimentele pot fi gătite la cerere. Termometrul afișează întotdeauna temperatura interioară. Cei care preferă să facă fără gustul tipic al fumului pot, de asemenea, să gătească, exclusiv cu căldură… (electronic-star.ro)

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat albastru

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat albastru

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat albastru Air Mat este proiectat să fie o alternativă reală și foarte confortabilă la o saltea clasică, astfel încât utilizatorul să se trezească bine odihnit, împrospătat și gata pentru ziua următoare. Cu grosimea sa de 5 centimetri, garantează într-adevăr un somn foarte confortabil. Este gonflabil și nu avem nevoie de alte echipamente pentru a umfla - în saltea există o pompă de picior încorporată care să ne ajute să umflăm. Greutatea sa scăzută ajută la menținerea sarcinii totale pe sarcina transportată la un nivel acceptabil. Pentru un transport Slight, aruncați salteaua, rulați-o și depozitați-o în ambalajul furnizat. Reprezintă un somn serios confortabil pe drum, menținând în același timp o greutate relativ mică și… (gamisport.ro)

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat oliv verde

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat oliv verde

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat oliv verde Air Mat este proiectat să fie o alternativă reală și foarte confortabilă la o saltea clasică, astfel încât utilizatorul să se trezească bine odihnit, împrospătat și gata pentru ziua următoare. Cu grosimea sa de 5 centimetri, garantează într-adevăr un somn foarte confortabil. Este gonflabil și nu avem nevoie de alte echipamente pentru a umfla - în saltea există o pompă de picior încorporată care să ne ajute să umflăm. Greutatea sa scăzută ajută la menținerea sarcinii totale pe sarcina transportată la un nivel acceptabil. Pentru un transport Slight, aruncați salteaua, rulați-o și depozitați-o în ambalajul furnizat. Reprezintă un somn serios confortabil pe drum, menținând în același timp o greutate relativ mică și… (gamisport.ro)

LUDI Jucarie de baie ROTI

LUDI Jucarie de baie ROTI

LUDI Jucarie de baie ROTI (pilulka.ro)

scuter Spokey CAMELEON liber

scuter Spokey CAMELEON liber

scuter Spokey CAMELEON liber Scuterul Freestyle este un produs profesionist creat pentru călări, salturi, viraje sau frânări rapide înainte de obstacole. Construcția super ușoară și durabilă duce călărețul pe skatepark la nivelul următor! Scuterele Spokey sunt concepute pentru cei mai pretențioși utilizatori. Știm cât de importante sunt calitatea și siguranța în condusul extrem, așa că subliniem că Shielderele noastre freestyle sunt fabricate din cele mai puternice materiale. Astfel, Shielderele pot rezista la sarcini mai mari atunci când efectuează trucuri și călăresc obstacole. Calitate și tehnologie Știm importanța diferențierii, așa că punem un accent deosebit pe designul original și elaborat. Scuterele Spokey sunt fabricate în funcție de ultimele tendințe și de ultimele culori. … (gamisport.ro)

scuter Spokey Backyard liber

scuter Spokey Backyard liber

scuter Spokey Backyard liber Scuter Freestyle BACKYARD este un produs profesionist realizat pentru călări rapide, salturi, revoluții sau frânare înainte de obstacole. Este potrivit atât pentru cei care doresc să înceapă o aventură cu Shielderele freestyle, cât și pentru cei cu experiență. Construcția super ușoară și durabilă duce călărețul pe skatepark la nivelul următor! Scuterele Spokey sunt concepute pentru cei mai pretențioși utilizatori. Știm cât de importante sunt calitatea și siguranța în condusul extrem, așa că subliniem că Shielderele noastre freestyle sunt fabricate din cele mai puternice materiale. Astfel, Shielderele pot rezista la sarcini mai mari atunci când efectuează trucuri și călăresc obstacole. Calitate și tehnologie Știm importanța diferențierii, așa că punem un… (gamisport.ro)

scuter Spokey Fastplant liber

scuter Spokey Fastplant liber

scuter Spokey Fastplant liber Visezi backflips-uri și alte trucuri în cel mai bun Style? Fii diferit într-un skatepark cu un Shielder freestyle ultra-modern! Scuter Freestyle FASTPLANT este un produs profesionist realizat pentru conducere rapidă, salturi, viraje sau frânare în fața obstacolelor. Construcția super ușoară și durabilă duce călărețul pe skatepark la nivelul următor! Scuterele Spokey sunt concepute pentru cei mai pretențioși utilizatori. Știm cât de importante sunt calitatea și siguranța în condusul extrem, așa că subliniem că Shielderele noastre freestyle sunt fabricate din cele mai puternice materiale. Astfel, Shielderele pot rezista la sarcini mai mari atunci când efectuează trucuri și călăresc obstacole. Calitate și tehnologie #veSpokeyStyl Știm importanța… (gamisport.ro)

Saltea auto-gonflabilă Cattara, cu pernă Navy 183 x 58 x 2,5 cm

Saltea auto-gonflabilă Cattara, cu pernă Navy 183 x 58 x 2,5 cm

 Această saltea auto-gonflabilă are un miez din spumă de mare porozitate laminată cu o pânză impermeabilă. După deschiderea supapei, acest material din spumă absoarbe în el aer şi se expandează rapid, salteaua obţinând astfel forma ei tipică.   Atunci când saltea auto-gonflabilă se împachetează, se slăbeşte mai întâi supapa şi aerul este eliminat prin apăsare. Datorită acestei modalităţi de împachetare, salteaua are dimensiuni mai mici decât o saltea normală din spumă. Dimensiunile în stare împachetată sunt 36 x 18 cm.   Această saltea este prvăzută şi cu o pernă… (e4home.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Daisy

Saltea gonflabilă Sunnylife Daisy

Nu te vei putea relaxa într-un pat cum te poți relaxa într-o saltea gonflabilă, lăsându-te legănat de valuri în mare sau piscină. Bucură-te de razele soarelui și lasă-ți grijile deoparte. Salteaua este fabricată din PVC cu o grosime de 0.2 mm, făcând-o solidă și ușoară în același timp. În cazul în care salteaua se dezumflă din cauza unei înțepături, folosește chitul atașat pentru a o repara, după care poți continua distracția. (bonami.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Banana

Saltea gonflabilă Sunnylife Banana

Nu vă veți putea relaxa într-un pat cum vă puteți relaxa într-o saltea gonflabilă, lăsându-vă legănați de valuri în mare sau piscină. Bucurați-vă de razele soarelui și lăsați grijile deoparte. Salteaua este fabricată din PVC cu o grosime de 0.2 mm , făcând-o solidă și ușoară în același timp. În cazul în care salteaua se dezumflă din cauza unei înțepături, folosiți chitul atașat pentru a o repara, după care puteți continua distracția. (bonami.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Swan

Saltea gonflabilă Sunnylife Swan

Umflați lebăda gonflabilă și porniți în aventura verii într-o piscină clară. 2 mânere din plastic vor asigura stabilitatea, așa că baia este pur voluntară. În cazul în care lebăda se dezumflă din cauza unei înțepături, folosiți chitul atașat pentru a o repara, după care puteți continua distracția. (bonami.ro)

gonflabile pernă Intex clasic

gonflabile pernă Intex clasic

gonflabile pernă Intex clasic Piele de căprioară pernei gonflabile (nu numai) pentru copii - apă, înot, și în cort pentru a juca ... culoarea albastră. exterior PVC special cu capac de căprioară asigură o mai mare rezistență la perforare pad. longitudinale întăriturile asigură o mai mare rezistență, rigiditate și confort atunci când mint. Tehnologia din interiorul coaste I-Beam. Dimensiuni: 43 x 28 x 9 cm Saci de dormit » Perne » gonflabile pernă Intex clasic (gamisport.ro)

gonflabile broască țestoasă Intex

gonflabile broască țestoasă Intex

gonflabile broască țestoasă Intex Tortă More în viață. Dimensiuni: 191 x 170 cm Material: 0,3 mm PVC 2 camere de aer Service pachet autonom Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile broască țestoasă Intex (gamisport.ro)

gonflabile portiță Intex 58507

gonflabile portiță Intex 58507

gonflabile portiță Intex 58507 Scopul gonflabil și mingShe în apă și pe gazon. Dimensiuni: 141 x 89 x 81 cm Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile portiță Intex 58507 (gamisport.ro)

gonflabile avion Intex 57537

gonflabile avion Intex 57537

gonflabile avion Intex 57537 Aeronavă pneumatică cu pistol de pulverizare. Dimensiuni: 132 x 130 cm Material PVC grosime: 0,25 mm Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile avion Intex 57537 (gamisport.ro)

gonflabile rechin Intex 57525

gonflabile rechin Intex 57525

gonflabile rechin Intex 57525 Rechinul alb cel mai viu. Dimensiuni: 173 x 107 cm SSheler ambalat Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile rechin Intex 57525 (gamisport.ro)

Intex gonflabile baschet 57502

Intex gonflabile baschet 57502

Intex gonflabile baschet 57502 Suport de baschet gonflabil pentru grădină. Dimensiuni de bază: 104 x 97 cm Înălțime: 208 cm Material: PVC 0,5 mm Pachetul conține un plasture Selfadeziv. 2 bile gonflabile Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » Intex gonflabile baschet 57502 (gamisport.ro)

gonflabile braț Intex 58523

gonflabile braț Intex 58523

gonflabile braț Intex 58523 Gonflabile balene cu mânere. Dimensiuni: 152 x 114 cm Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile braț Intex 58523 (gamisport.ro)

electric scuter Spokey VENOM gri

electric scuter Spokey VENOM gri

electric scuter Spokey VENOM gri Scuter electric Spokey VENOM este un mijloc de transport modern și ecologic, care va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor tineri și bătrâni. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Un Shielder electric este o alternativă ideală la o bicicletă sau Shieldere clasice. Modelul VENOM va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori! Scooterul excelează proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Spokey VENOM rulează cu viteze de până la 25 km / h, iar domeniul său maxim este de până la 30 km! Prezintă o dinamică Unusuală de conducere și o construcție foarte durabilă. Este pliabil și cântărește 10… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey QUEST alb

electric scuter Spokey QUEST alb

electric scuter Spokey QUEST alb Scuter electric Spokey QUEST este un mijloc de transport modern și ecologic, ceea ce va aduce cu siguranță multă bucurie pentru utilizatorii mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Un Shielder electric este o alternativă ideală la o bicicletă sau Shieldere clasice. Modelul QUEST va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori! Scooterul excelează proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Spokey QUEST rulează până la 24 km / h, iar domeniul său maxim este de până la 17 km! Prezintă o dinamică Unusuală de conducere și o construcție foarte durabilă. Este pliabil și… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey FANTOMA negru

electric scuter Spokey FANTOMA negru

electric scuter Spokey FANTOMA negru Scuter electric Spokey GHOST este un mijloc de transport modern și ecologic, ceea ce va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor mai tineri și mai mari. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Un Shielder electric este o alternativă ideală la o bicicletă sau Shieldere clasice. Modelul GHOST va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori! Scooterul excelează proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Spokey GHOST rulează cu viteze de până la 25 km / h, iar domeniul său maxim este de până la 25 km! Prezintă o dinamică Unusuală de conducere și o construcție foarte durabilă. Este pliabil și… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey MODUS negru

electric scuter Spokey MODUS negru

electric scuter Spokey MODUS negru Scuter electric Spokey MODUS este un mijloc de transport modern și ecologic, ceea ce va aduce cu siguranță multă bucurie pentru utilizatorii mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Un Shielder electric este o alternativă ideală la o bicicletă sau Shieldere clasice. SHARPY va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori! Scooterul excelează proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Spokey MODUS rulează cu viteze de până la 25 km / h, iar domeniul său maxim este de până la 15 km! Prezintă o dinamică Unusuală de conducere și o construcție foarte durabilă. Este pliabil și… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey Volver red

electric scuter Spokey Volver red

electric scuter Spokey Volver red Scuter electric Spokey VOLVER este un mijloc de transport modern și ecologic, care va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Volver va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori, care vor aprecia o soluție modernă și confortabilă pentru mutarea orașului fără coloane interminabile. Designul său unic îi va plăcea nu numai pe cei care adoră călăritul cu Shielderul, ci și începătorii. Scuterul electric excelează în proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Dimensiunea compactă vă permite să aveți întotdeauna cu voi… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey Volver negru

electric scuter Spokey Volver negru

electric scuter Spokey Volver negru Bucurându-vă de călătorii Scuter electric Spokey VOLVER este un mijloc de transport modern și ecologic, care va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Volver va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori, care vor aprecia o soluție modernă și confortabilă pentru mutarea orașului fără coloane interminabile. Designul său unic îi va plăcea nu numai pe cei care adoră călăritul cu Shielderul, ci și începătorii. Scuterul electric excelează în proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Dimensiunea compactă vă permite să… (gamisport.ro)

LUDI Jucarie gonflabila roller RABBIT

LUDI Jucarie gonflabila roller RABBIT

LUDI Jucarie gonflabila roller RABBIT (pilulka.ro)

Jucarie gonflabila ROLLER BABY LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER BABY LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER BABY LUDI (pilulka.ro)

Jucarie gonflabila ROLLER PISICA LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER PISICA LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER PISICA LUDI (pilulka.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Pearl Swan

Saltea gonflabilă Sunnylife Pearl Swan

Umflați lebăda gonflabilă și porniți în aventura verii într-o piscină clară. 2 mânere din plastic vor asigura stabilitatea, așa că baia este pur voluntară. În cazul în care lebăda se dezumflă din cauza unei înțepături, folosiți chitul atașat pentru a o repara, după care puteți continua distracția. (bonami.ro)

gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic

gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic

gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic Ideal pentru turismul de familie, automobilism sau o ședere mai lungă într-un singur loc, dar, de asemenea, la domiciliu. Montate astfel. Sistem ermetică, care garantează etanșeitatea perfectă și previne scurgerea aerului treptată. Dimensiuni: 188 x 74 x 19 cm închidere dublă 21 inele Kit de reparare a inclus produse Greutate: 1,6 kg Izoprene și saltele » Saltele și accesorii » gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic (gamisport.ro)

gonflabile saltea Coleman DuraRest unic

gonflabile saltea Coleman DuraRest unic

gonflabile saltea Coleman DuraRest unic Materialele și structura inelului maximizează spate. Airtight® sistem cu dublă supapă dublă Lock ™ asigură o perfectă pentru scurgere previne scurgerea aerului treptată. Ambalarea și transportul este mai ușor decât s-ar putea crede, datorită unui pachet integrat de Wrap'n'roll. saltea Greutate DuraRest ™ pentru două persoane care corespund standardului saltea de masă pentru o singură persoană! Dimensiuni: 198 x 82 x 22 cm De încărcare: 270 kg Valve: valva DoubleLock ™ Numărul de inele: 24 Material: PES Greutate: 1,3 kg Inclus este un kit de reparare, pachetul Wrap'n'roll Izoprene și saltele » Saltele și accesorii » gonflabile saltea Coleman DuraRest unic (gamisport.ro)

gonflabile cort Coleman Valdes 4

gonflabile cort Coleman Valdes 4

gonflabile cort Coleman Valdes 4 UtilizarShe unei supape de înaltă presiune face posibilă umflarShe cilindrilor până la 7PSI și evacuarShe ușoară. Confortul este asigurat de tehnologia BlackOut Bedroom® de ultimă oră și de ușile articulate cu baLamale. 4 persoane Numărul de dormitoare: 2 Construcție: Inflația cilindrilor de înaltă presiune Construcție: tunel Material de construcție: Cilindrul TPU este închis în ambalaj PE acoperit cu Oxford 150D Materialul de podShe: polietilenă Materialul cortului exterior: poliester cu acoperire PU, cusături lipite / retardant de incendiu Materialul interior al cortului: poliester respirabil cu acoperire PU și plasă opacă Dimensiuni ambalate: 78 x 58 x 38 cm Greutate: 20,8 kg Coloana de apă: 4500 mm Dormitor: 5,9m 2 Suprafața salii : 4… (gamisport.ro)

pernă Trekmates aer Lite gonflabile

pernă Trekmates aer Lite gonflabile

pernă Trekmates aer Lite gonflabile O pernă ușoară și compactă, idShelă pentru utilizare în deplasare. Silicon imprima pe perna inferioara a pernei împiedică alunecarShe după capac. Umflare ușoară și suflare datorită unei supape cu sens unic. Material: Poliester 30D cu laminare TPU Dimensiune: 36 x 24 x 12 cm Greutate: 80 g. Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Trekmates Saci de dormit » Perne » pernă Trekmates aer Lite gonflabile (gamisport.ro)

călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER

călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER

călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER Perna de plimbare perna de formă ergonomică - suport stabil pentru gât și umăr Perna este confecționată din material rezistent la apă și ușor de curățat, care este plăcut de atins. O supapă specială facilitSheză umflarShe pernei prin prevenirShe scurgerilor de aer. dimensiuni: 45,2 x 28,5 cm Saci de dormit » Perne » călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER (gamisport.ro)

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77…

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, albastră

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Spreestar SUP , cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77…

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, portocalie

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Spreestar SUP, cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77…

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, turcoaz

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Spreestar SUP, cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

Pliere scuter Spokey PURPURIU 230 mm

Pliere scuter Spokey PURPURIU 230 mm

Pliere scuter Spokey PURPURIU 230 mm Scutere cu roți mari, rapide, cu diametrul de 230 mm și care poartă ABEC7 2RS. Platforma non-alunecare împiedică alunecarea. Datorită aluminiul din care scuterul produs are o greutate optima. Original design grafic. pliere frână spate mânere moi Curea pentru motorcyclerying largă suprafață de bază non-alunecare cu o grafică Roți: 230 mm PU 85 A Rulmenți: ABEC7 2RS Material: 100% aluminiu Max. Ghidonului Inaltime: 109 cm Dimensiuni platformă: 59,0x14,0 cm Greutatea totală: 3,9 kg Greutatea maximă: 100 kg Ciclism copii » Scutere » Pliere scuter Spokey PURPURIU 230 mm (gamisport.ro)

scuter PUKY RADU 07L negru 5400

scuter PUKY RADU 07L negru 5400

scuter PUKY RADU 07L negru 5400 Folosind un scooter pentru copii, copiii practică nu numai mușchii, ci și simțul echilibrului. Și toate acestea într-un ritm care depinde de vârsta și temperamentul copilului. R 07 garantează siguranța. Scuterul R 07 are două pneuri de înaltă calitate . Este echipat cu o frână de mână pe roata din spate și un suport practic pentru scorurile Shielderului. Desigur, există și o suprafață de rulare fără alunecare Ghidajele Shielderului R 07 sunt reglabile în înălțime, ceea ce le face perfect adaptate la înălțimea copilului. Desigur, se termină ghidonul de siguranță. Acestea sunt foarte practice, mai ales pentru că copiii nu alunecă ghidonul ghidonului. Lungime : 116 cm Greutate : 6,4 kg Capacitate de încărcare : 100 kg De la 4,5 ani și 110 cm Înălțimea… (gamisport.ro)

scuter PUKY RADU 1 albastru 5176

scuter PUKY RADU 1 albastru 5176

scuter PUKY RADU 1 albastru 5176 Folosind un scooter pentru copii, copiii practică nu numai mușchii, ci și simțul echilibrului. Și toate acestea într-un ritm care depinde de vârsta și temperamentul copilului. R1 Shielderele garantează siguranța. Marca Puky vine acum cu un nou design de culori . Frumos scooter roz, potrivit pentru fete mici, completat elegant cu ghidon roz roz. R1 Shielder are trei pneuri de calitate spumă . Unul mai More în față și două mai mici la spate. Acestea sunt folosite pentru a îmbunătăți stabilitatea copiilor mici. Desigur, există și o suprafață de rulare fără alunecare . Ghidajele Shielderului R1 sunt ajustabile în înălțime , astfel încât se potrivesc perfect în înălțimea copilului. Desigur, se termină ghidonul de siguranță . Acestea sunt foarte practice,… (gamisport.ro)

scuter PUKY RADU 1 roz 5172

scuter PUKY RADU 1 roz 5172

scuter PUKY RADU 1 roz 5172 Folosind un scooter pentru copii, copiii practică nu numai mușchii, ci și simțul echilibrului. Și toate acestea într-un ritm care depinde de vârsta și temperamentul copilului. R1 Shielderele garantează siguranța. Marca Puky vine acum cu un nou design de culori . Frumos scooter roz, potrivit pentru fete mici, completat elegant cu ghidon roz roz. R1 Shielder are trei pneuri de calitate spumă . Unul mai More în față și două mai mici la spate. Acestea sunt folosite pentru a îmbunătăți stabilitatea copiilor mici. Desigur, există și o suprafață de rulare fără alunecare . Ghidajele Shielderului R1 sunt ajustabile în înălțime , astfel încât se potrivesc perfect în înălțimea copilului. Desigur, se termină ghidonul de siguranță . Acestea sunt foarte practice, mai… (gamisport.ro)

scuter PUKY RADU 1 red 5173

scuter PUKY RADU 1 red 5173

scuter PUKY RADU 1 red 5173 Folosind un scooter pentru copii, copiii practică nu numai mușchii, ci și simțul echilibrului. Și toate acestea într-un ritm care depinde de vârsta și temperamentul copilului. R1 Shielderele garantează siguranța. Marca Puky vine acum cu un nou design de culori . Frumos scooter roz, potrivit pentru fete mici, completat elegant cu ghidon roz roz. R1 Shielder are trei pneuri de calitate spumă . Unul mai More în față și două mai mici la spate. Acestea sunt folosite pentru a îmbunătăți stabilitatea copiilor mici. Desigur, există și o suprafață de rulare fără alunecare . Ghidajele Shielderului R1 sunt ajustabile în înălțime , astfel încât se potrivesc perfect în înălțimea copilului. Desigur, se termină ghidonul de siguranță . Acestea sunt foarte practice, mai… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey FENIKS negru luciu

electric scuter Spokey FENIKS negru luciu

electric scuter Spokey FENIKS negru luciu Scuter electric Spokey FENIKS este un mijloc de transport modern și ecologic, care va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Un Shielder electric este o alternativă ideală la o bicicletă sau Shieldere clasice. FENIKS va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori! Scooterul excelează proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Spokey FENIKS rulează cu viteze de până la 25 km / h, iar domeniul său maxim este de până la 18 km! Prezintă o dinamică Unusuală de conducere și o construcție foarte durabilă. Este pliabil și… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey CHEETAH negru-albastru

electric scuter Spokey CHEETAH negru-albastru

electric scuter Spokey CHEETAH negru-albastru Scuter electric Spokey CHEETAH este un mijloc de transport modern și ecologic, care va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Un Shielder electric este o alternativă ideală la o bicicletă sau Shieldere clasice. CHEETH va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori! Scooterul excelează proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Spokey CHEETAH rulează cu viteze de până la 25 km / h, iar domeniul său maxim este de până la 25 km! Prezintă o dinamică Unusuală de conducere și o construcție foarte durabilă. Este… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey TORCH negru / negru

electric scuter Spokey TORCH negru / negru

electric scuter Spokey TORCH negru / negru Clasic modern Scuter electric Spokey TORCH este o alegere excelentă pentru oricine apreciază combinația dintre clasic și modern. Designul minimalist asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Combinația clasică de culori face TORCH ideal pentru cei mai pretențioși utilizatori. Avantajul modelului Torch îl reprezintă roțile tubeless mari cu diametrul de 8,5 které, care va garanta confortul maxim în timpul conducerii. Scuterul electric a fost un More succes în ultimele luni. Ușurătatea de a călători prin oraș, evitând traficul de dimineață sau pur și simplu să vă bucurați copiii de conducere - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este mai bine să investiți într-o alternativă mult mai ieftină la un vehicul. Securitate în Style … (gamisport.ro)

electric scuter Spokey TORCH alb / negru

electric scuter Spokey TORCH alb / negru

electric scuter Spokey TORCH alb / negru Clasic modern Scuter electric Spokey TORCH este o alegere excelentă pentru oricine apreciază combinația dintre clasic și modern. Designul minimalist asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Combinația clasică de culori face TORCH ideal pentru cei mai pretențioși utilizatori. Avantajul modelului Torch îl reprezintă roțile tubeless mari cu diametrul de 8,5 které, care va garanta confortul maxim în timpul conducerii. Scuterul electric a fost un More succes în ultimele luni. Ușurătatea de a călători prin oraș, evitând traficul de dimineață sau pur și simplu să vă bucurați copiii de conducere - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este mai bine să investiți într-o alternativă mult mai ieftină la un vehicul. Securitate în Style … (gamisport.ro)

electric scuter Spokey TORCH black / turcoaz

electric scuter Spokey TORCH black / turcoaz

electric scuter Spokey TORCH black / turcoaz Clasic modern Scuter electric Spokey TORCH este o alegere excelentă pentru oricine apreciază combinația dintre clasic și modern. Designul minimalist asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Combinația clasică de culori face TORCH ideal pentru cei mai pretențioși utilizatori. Avantajul modelului Torch îl reprezintă roțile tubeless mari cu diametrul de 8,5 které, care va garanta confortul maxim în timpul conducerii. Scuterul electric a fost un More succes în ultimele luni. Ușurătatea de a călători prin oraș, evitând traficul de dimineață sau pur și simplu să vă bucurați copiii de conducere - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este mai bine să investiți într-o alternativă mult mai ieftină la un vehicul. Securitate în… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey TORCH alb / turcoaz

electric scuter Spokey TORCH alb / turcoaz

electric scuter Spokey TORCH alb / turcoaz Clasic modern Scuter electric Spokey TORCH este o alegere excelentă pentru oricine apreciază combinația dintre clasic și modern. Designul minimalist asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Combinația clasică de culori face TORCH ideal pentru cei mai pretențioși utilizatori. Avantajul modelului Torch îl reprezintă roțile tubeless mari cu diametrul de 8,5 které, care va garanta confortul maxim în timpul conducerii. Scuterul electric a fost un More succes în ultimele luni. Ușurătatea de a călători prin oraș, evitând traficul de dimineață sau pur și simplu să vă bucurați copiii de conducere - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este mai bine să investiți într-o alternativă mult mai ieftină la un vehicul. Securitate în Style … (gamisport.ro)

scuter Spokey Enzo role 200 mm

scuter Spokey Enzo role 200 mm

scuter Spokey Enzo role 200 mm parametri: - jante de 200 mm, PU - rulmenți ABEC-9 - material 80% aluminiu, oțel - Amortizor sub coloana de direcție - placă antiderapantă, largă cu grafică - inaltimea ghidonului de la podea: 89-104 cm - placă: 46 x 13,5 cm - frână la picior - greutate: 3,9 kg - greutatea maximă a utilizatorului: 100 kg Ciclism copii » Scutere » scuter Spokey Enzo role 200 mm (gamisport.ro)

scuter Spokey TARANIS role 200 mm

scuter Spokey TARANIS role 200 mm

scuter Spokey TARANIS role 200 mm Acestea asigură o mișcare lină și permit viteze mari. Amortizorul frontal reduce vibrațiile pe suprafețe neuniforme. Scuterul este echipat cu o frână de picior care permite adaptarea vitezei la condițiile predominante. Placa More cu finisaj grafic și antiderapant permite poziționarea confortabilă a piciorului. Reglarea înălțimii ghidajului. parametri: - roti: 200 mm, PU - amortizor sub coloana de direcție - Rulmenți: ABEC-11 Carbon - Material: aluminiu 100% - placă: antiderapant, larg cauciucat - reglarea ghidonului la 95-100-105 cm de la sol, - placă: 37 x 16 cm - pliabil - frână la picior - mânere de cauciuc - greutatea maximă a utilizatorului: 100 kg - standardul EN 14619 Ciclism copii » Scutere » scuter Spokey TARANIS role 200 mm (gamisport.ro)

electric scuter Spokey CHEETAH negru-galben

electric scuter Spokey CHEETAH negru-galben

electric scuter Spokey CHEETAH negru-galben Scuter electric Spokey CHEETAH este un mijloc de transport modern și ecologic, care va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Un Shielder electric este o alternativă ideală la o bicicletă sau Shieldere clasice. CHEETAH va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori! Scooterul excelează proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Spokey CHEETAH rulează cu viteze de până la 25 km / h, iar domeniul său maxim este de până la 25 km! Prezintă o dinamică Unusuală de conducere și o construcție foarte durabilă. Este pliabil… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey VENOM negru-alb

electric scuter Spokey VENOM negru-alb

electric scuter Spokey VENOM negru-alb Cunoașteți Spokey VENOM - un Shielder electric de la Spokey care vă permite să vă deplasați rapid și în oraș. În plus, este o alternativă ideală la transportul public, la bicicletă sau la o mașină, în special pentru distanțe scurte. Nu pierdeți timpul în coloane și pariați sigur! Cu dimensiunile sale compacte, opțiunile de pliere și greutatea redusă (10 kg), îl poți lua cu tine literalmente peste tot. Scuterul electric Venom rulează cu viteze de până la 25 km / h și puteți parcurge până la 30 km cu o singură încărcare! Chiar și un confort mai bun Punem cereri foarte mari la produsele noastre, de aceea ne asigurăm că sunt utilizate materiale de cea mai înaltă calitate. De aceea, Shielderele electrice Spokey sunt de calitate excelentă, durabile și… (gamisport.ro)

electric scuter Spokey Volver PRO negru

electric scuter Spokey Volver PRO negru

electric scuter Spokey Volver PRO negru Scuter electric Spokey VOLVER este un mijloc de transport modern și ecologic, care va aduce cu siguranță multă bucurie utilizatorilor mai tineri și mai în vârstă. Un fenomen modern și practic - un Shielder electric vă va ajuta în drum spre muncă, școală, cumpărături sau pentru o scurtă călătorie. Volver va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori, care vor aprecia o soluție modernă și confortabilă pentru mutarea orașului fără coloane interminabile. Designul său unic îi va plăcea nu numai pe cei care adoră călăritul cu Shielderul, ci și începătorii. Scuterul electric excelează în proporții perfect echilibrate, greutate redusă și rezistență îndelungată la o singură încărcare. Dimensiunea compactă vă permite să aveți întotdeauna cu voi… (gamisport.ro)

Scuter decorativ Antic Line Scooter Seb

Scuter decorativ Antic Line Scooter Seb

Spiritul vremurilor trecute și magia stilului retro, acestea sunt caracteristicile decorațiunilor Antic Line.. Ele par să conțină sute de povești care abia așteaptă să iasă la suprafață. Ce le veți inspira, oare, dvs.? (bonami.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide