Scuter pliabil cu roti gonflabile

L-am găsit pentru tine Scuter pliabil cu roti gonflabile

scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm

scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm

scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm parametri: platformă: 6063-aluminiu dimensiunile plăcii: 540 x 112 mm maneca: otel ghidon: aluminiu dimensiuni roți: 200 x 40 mm gonflabile mânere: TPR Rulmenți: ABEC-7 2 cleme de prindere Varsta recomandata: 8+ greutate maximă a utilizatorului: 100 kg dimensiuni: 88x34x99cm EN 14619 Ciclism copii » Scutere » scuter Spokey Tunku gonflabile role 200 mm (gamisport.ro)

LUDI Jucarie cu roti

LUDI Jucarie cu roti

LUDI Jucarie cu roti (pilulka.ro)

gonflabile trântor Intex cu spatar

gonflabile trântor Intex cu spatar

gonflabile trântor Intex cu spatar Dimensiuni 137 x 122 cm Material: 0.25 mm vinil Două camere de aer Piscina, pe terasa sau ma uit la TV :) Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile trântor Intex cu spatar (gamisport.ro)

gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202

gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202

gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202 Inel gonflabil More cu mânere. 2 mânere Diametrul exterior: 119 cm Material: 0,30 mm vinil 2 camere de aer Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile inel cu mânere Intex culoare 119 cm 58202 (gamisport.ro)

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat albastru

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat albastru

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat albastru Air Mat este proiectat să fie o alternativă reală și foarte confortabilă la o saltea clasică, astfel încât utilizatorul să se trezească bine odihnit, împrospătat și gata pentru ziua următoare. Cu grosimea sa de 5 centimetri, garantează într-adevăr un somn foarte confortabil. Este gonflabil și nu avem nevoie de alte echipamente pentru a umfla - în saltea există o pompă de picior încorporată care să ne ajute să umflăm. Greutatea sa scăzută ajută la menținerea sarcinii totale pe sarcina transportată la un nivel acceptabil. Pentru un transport Slight, aruncați salteaua, rulați-o și depozitați-o în ambalajul furnizat. Reprezintă un somn serios confortabil pe drum, menținând în același timp o greutate relativ mică și… (gamisport.ro)

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat oliv verde

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat oliv verde

gonflabile izopren cu construit pompă Snugpak aer șah-mat oliv verde Air Mat este proiectat să fie o alternativă reală și foarte confortabilă la o saltea clasică, astfel încât utilizatorul să se trezească bine odihnit, împrospătat și gata pentru ziua următoare. Cu grosimea sa de 5 centimetri, garantează într-adevăr un somn foarte confortabil. Este gonflabil și nu avem nevoie de alte echipamente pentru a umfla - în saltea există o pompă de picior încorporată care să ne ajute să umflăm. Greutatea sa scăzută ajută la menținerea sarcinii totale pe sarcina transportată la un nivel acceptabil. Pentru un transport Slight, aruncați salteaua, rulați-o și depozitați-o în ambalajul furnizat. Reprezintă un somn serios confortabil pe drum, menținând în același timp o greutate relativ mică și… (gamisport.ro)

Gratar cu roti - negru - Mărimea diametrul zonei de ardere 57 c

Gratar cu roti - negru - Mărimea diametrul zonei de ardere 57 c

Gratarul cu roti are zona de ardere emailata (culoare neagra), gratar cromat, picioare din otel inoxidabil, grila zincata pentru carbuni si tava pentru cenusa externa detasabila. Pentru o manipulare mai usoara gratarul este prevazut cu doua roti din plastic. Dimensiuni: 60 x 57 x 82 cm, diametrul zonei de ardere 57 cm, inaltimea zonei de ardere 67 cm. (astoreo.ro)

Klarstein Beef Brisket, grill cu afumătoare, termometru, roti, capac,…

Klarstein Beef Brisket, grill cu afumătoare, termometru, roti, capac, negru

O experienta minunata: Grătarul Klarstein Beef Brisket Smoker Grill ofera toate deliciile unui adevarat gratar acasa. Indiferent dacă doriți să gătiți carnea, să o afumați sau să le faceți ambele în același timp, alegerea vă aparține. Cu acest grătar puteți pregăti grill în mod normal, sau gătiți timp de câteva ore, să coaceți sau să afumați. În acest scop, Beef Brisket poate fi pregătită separat. Într-o cameră mică, lemnul se poate aprinde, fumul trece printr-o conductă de legătură într-o cameră mare de grătar și găsește carne, peștele sau legumele lent și ușor, dând semne ușoare de fum. Alimentele pot fi gătite la cerere. Termometrul afișează întotdeauna temperatura interioară. Cei care preferă să facă fără gustul tipic al fumului pot, de asemenea, să gătească, exclusiv cu căldură… (klarstein.ro)

Saltea auto-gonflabilă Cattara, cu pernă Navy 183 x 58 x 2,5 cm

Saltea auto-gonflabilă Cattara, cu pernă Navy 183 x 58 x 2,5 cm

 Această saltea auto-gonflabilă are un miez din spumă de mare porozitate laminată cu o pânză impermeabilă. După deschiderea supapei, acest material din spumă absoarbe în el aer şi se expandează rapid, salteaua obţinând astfel forma ei tipică.   Atunci când saltea auto-gonflabilă se împachetează, se slăbeşte mai întâi supapa şi aerul este eliminat prin apăsare. Datorită acestei modalităţi de împachetare, salteaua are dimensiuni mai mici decât o saltea normală din spumă. Dimensiunile în stare împachetată sunt 36 x 18 cm.   Această saltea este prvăzută şi cu o pernă… (e4home.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Daisy

Saltea gonflabilă Sunnylife Daisy

Nu te vei putea relaxa într-un pat cum te poți relaxa într-o saltea gonflabilă, lăsându-te legănat de valuri în mare sau piscină. Bucură-te de razele soarelui și lasă-ți grijile deoparte. Salteaua este fabricată din PVC cu o grosime de 0.2 mm, făcând-o solidă și ușoară în același timp. În cazul în care salteaua se dezumflă din cauza unei înțepături, folosește chitul atașat pentru a o repara, după care poți continua distracția. (bonami.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Banana

Saltea gonflabilă Sunnylife Banana

Nu vă veți putea relaxa într-un pat cum vă puteți relaxa într-o saltea gonflabilă, lăsându-vă legănați de valuri în mare sau piscină. Bucurați-vă de razele soarelui și lăsați grijile deoparte. Salteaua este fabricată din PVC cu o grosime de 0.2 mm , făcând-o solidă și ușoară în același timp. În cazul în care salteaua se dezumflă din cauza unei înțepături, folosiți chitul atașat pentru a o repara, după care puteți continua distracția. (bonami.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Swan

Saltea gonflabilă Sunnylife Swan

Umflați lebăda gonflabilă și porniți în aventura verii într-o piscină clară. 2 mânere din plastic vor asigura stabilitatea, așa că baia este pur voluntară. În cazul în care lebăda se dezumflă din cauza unei înțepături, folosiți chitul atașat pentru a o repara, după care puteți continua distracția. (bonami.ro)

Perna gonflabila pentru scaun

Perna gonflabila pentru scaun

Perna gonflabila cu suport lombar pentru scaun de birou si fotoliu. Amelioreaza discurile coloanei vertebrale si intervertebrale. (astoreo.ro)

gonflabile portiță Intex 58507

gonflabile portiță Intex 58507

gonflabile portiță Intex 58507 Scopul gonflabil și mingShe în apă și pe gazon. Dimensiuni: 141 x 89 x 81 cm Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile portiță Intex 58507 (gamisport.ro)

gonflabile avion Intex 57537

gonflabile avion Intex 57537

gonflabile avion Intex 57537 Aeronavă pneumatică cu pistol de pulverizare. Dimensiuni: 132 x 130 cm Material PVC grosime: 0,25 mm Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile avion Intex 57537 (gamisport.ro)

gonflabile rechin Intex 57525

gonflabile rechin Intex 57525

gonflabile rechin Intex 57525 Rechinul alb cel mai viu. Dimensiuni: 173 x 107 cm SSheler ambalat Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile rechin Intex 57525 (gamisport.ro)

Intex gonflabile baschet 57502

Intex gonflabile baschet 57502

Intex gonflabile baschet 57502 Suport de baschet gonflabil pentru grădină. Dimensiuni de bază: 104 x 97 cm Înălțime: 208 cm Material: PVC 0,5 mm Pachetul conține un plasture Selfadeziv. 2 bile gonflabile Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » Intex gonflabile baschet 57502 (gamisport.ro)

gonflabile braț Intex 58523

gonflabile braț Intex 58523

gonflabile braț Intex 58523 Gonflabile balene cu mânere. Dimensiuni: 152 x 114 cm Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile braț Intex 58523 (gamisport.ro)

gonflabile pernă Intex clasic

gonflabile pernă Intex clasic

gonflabile pernă Intex clasic Piele de căprioară pernei gonflabile (nu numai) pentru copii - apă, înot, și în cort pentru a juca ... culoarea albastră. exterior PVC special cu capac de căprioară asigură o mai mare rezistență la perforare pad. longitudinale întăriturile asigură o mai mare rezistență, rigiditate și confort atunci când mint. Tehnologia din interiorul coaste I-Beam. Dimensiuni: 43 x 28 x 9 cm Saci de dormit » Perne » gonflabile pernă Intex clasic (gamisport.ro)

gonflabile broască țestoasă Intex

gonflabile broască țestoasă Intex

gonflabile broască țestoasă Intex Tortă More în viață. Dimensiuni: 191 x 170 cm Material: 0,3 mm PVC 2 camere de aer Service pachet autonom Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile broască țestoasă Intex (gamisport.ro)

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77…

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, albastră

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Spreestar SUP , cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77…

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, portocalie

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Spreestar SUP, cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77…

KLARFIT Spreestar, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, turcoaz

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Spreestar SUP, cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

Rulou pliabil cu linii ondulate

Rulou pliabil cu linii ondulate

Perdea tip rulou, cu model modern, realizată din voal transparent. Model care se prinde cu găici. Mărime = dimensiunea materialului. (bonprix.ro)

Rulou pliabil cu linii ondulate

Rulou pliabil cu linii ondulate

Perdea tip rulou, cu model modern, realizată din voal transparent. Model care se prinde cu găici. Mărime = dimensiunea materialului. (bonprix.ro)

Rulou pliabil cu linii ondulate

Rulou pliabil cu linii ondulate

Perdea tip rulou, cu model modern, realizată din voal transparent. Model care se prinde cu găici. Mărime = dimensiunea materialului. (bonprix.ro)

Rulou pliabil cu linii ondulate

Rulou pliabil cu linii ondulate

Perdea tip rulou, cu model modern, realizată din voal transparent. Model care se prinde cu găici. Mărime = dimensiunea materialului. (bonprix.ro)

Rulou pliabil cu linii ondulate

Rulou pliabil cu linii ondulate

Perdea tip rulou, cu model modern, realizată din voal transparent. Model care se prinde cu găici. Mărime = dimensiunea materialului. (bonprix.ro)

Rulou pliabil cu linii ondulate

Rulou pliabil cu linii ondulate

Perdea tip rulou, cu model modern, realizată din voal transparent. Model care se prinde cu găici. Mărime = dimensiunea materialului. (bonprix.ro)

Baston pliabil - cu carouri rosii

Baston pliabil - cu carouri rosii

Ori de cate ori aveti nevoie de el, este langa dumneavoastra: bastonul robust cu maner ergonomic din lemn. Iar atunci cand va deranjeaza, dispare in poseta. (astoreo.ro)

scuter Spokey CAMELEON liber

scuter Spokey CAMELEON liber

scuter Spokey CAMELEON liber Scuterul Freestyle este un produs profesionist creat pentru călări, salturi, viraje sau frânări rapide înainte de obstacole. Construcția super ușoară și durabilă duce călărețul pe skatepark la nivelul următor! Scuterele Spokey sunt concepute pentru cei mai pretențioși utilizatori. Știm cât de importante sunt calitatea și siguranța în condusul extrem, așa că subliniem că Shielderele noastre freestyle sunt fabricate din cele mai puternice materiale. Astfel, Shielderele pot rezista la sarcini mai mari atunci când efectuează trucuri și călăresc obstacole. Calitate și tehnologie Știm importanța diferențierii, așa că punem un accent deosebit pe designul original și elaborat. Scuterele Spokey sunt fabricate în funcție de ultimele tendințe și de ultimele culori. … (gamisport.ro)

scuter Spokey Backyard liber

scuter Spokey Backyard liber

scuter Spokey Backyard liber Scuter Freestyle BACKYARD este un produs profesionist realizat pentru călări rapide, salturi, revoluții sau frânare înainte de obstacole. Este potrivit atât pentru cei care doresc să înceapă o aventură cu Shielderele freestyle, cât și pentru cei cu experiență. Construcția super ușoară și durabilă duce călărețul pe skatepark la nivelul următor! Scuterele Spokey sunt concepute pentru cei mai pretențioși utilizatori. Știm cât de importante sunt calitatea și siguranța în condusul extrem, așa că subliniem că Shielderele noastre freestyle sunt fabricate din cele mai puternice materiale. Astfel, Shielderele pot rezista la sarcini mai mari atunci când efectuează trucuri și călăresc obstacole. Calitate și tehnologie Știm importanța diferențierii, așa că punem un… (gamisport.ro)

scuter Spokey Fastplant liber

scuter Spokey Fastplant liber

scuter Spokey Fastplant liber Visezi backflips-uri și alte trucuri în cel mai bun Style? Fii diferit într-un skatepark cu un Shielder freestyle ultra-modern! Scuter Freestyle FASTPLANT este un produs profesionist realizat pentru conducere rapidă, salturi, viraje sau frânare în fața obstacolelor. Construcția super ușoară și durabilă duce călărețul pe skatepark la nivelul următor! Scuterele Spokey sunt concepute pentru cei mai pretențioși utilizatori. Știm cât de importante sunt calitatea și siguranța în condusul extrem, așa că subliniem că Shielderele noastre freestyle sunt fabricate din cele mai puternice materiale. Astfel, Shielderele pot rezista la sarcini mai mari atunci când efectuează trucuri și călăresc obstacole. Calitate și tehnologie #veSpokeyStyl Știm importanța… (gamisport.ro)

LUDI Jucarie gonflabila roller RABBIT

LUDI Jucarie gonflabila roller RABBIT

LUDI Jucarie gonflabila roller RABBIT (pilulka.ro)

Jucarie gonflabila ROLLER BABY LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER BABY LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER BABY LUDI (pilulka.ro)

Jucarie gonflabila ROLLER PISICA LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER PISICA LUDI

Jucarie gonflabila ROLLER PISICA LUDI (pilulka.ro)

Saltea gonflabilă Sunnylife Pearl Swan

Saltea gonflabilă Sunnylife Pearl Swan

Umflați lebăda gonflabilă și porniți în aventura verii într-o piscină clară. 2 mânere din plastic vor asigura stabilitatea, așa că baia este pur voluntară. În cazul în care lebăda se dezumflă din cauza unei înțepături, folosiți chitul atașat pentru a o repara, după care puteți continua distracția. (bonami.ro)

pernă Trekmates aer Lite gonflabile

pernă Trekmates aer Lite gonflabile

pernă Trekmates aer Lite gonflabile O pernă ușoară și compactă, idShelă pentru utilizare în deplasare. Silicon imprima pe perna inferioara a pernei împiedică alunecarShe după capac. Umflare ușoară și suflare datorită unei supape cu sens unic. Material: Poliester 30D cu laminare TPU Dimensiune: 36 x 24 x 12 cm Greutate: 80 g. Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Trekmates Saci de dormit » Perne » pernă Trekmates aer Lite gonflabile (gamisport.ro)

călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER

călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER

călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER Perna de plimbare perna de formă ergonomică - suport stabil pentru gât și umăr Perna este confecționată din material rezistent la apă și ușor de curățat, care este plăcut de atins. O supapă specială facilitSheză umflarShe pernei prin prevenirShe scurgerilor de aer. dimensiuni: 45,2 x 28,5 cm Saci de dormit » Perne » călătorie gonflabile pernă Spokey ENDER (gamisport.ro)

gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic

gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic

gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic Ideal pentru turismul de familie, automobilism sau o ședere mai lungă într-un singur loc, dar, de asemenea, la domiciliu. Montate astfel. Sistem ermetică, care garantează etanșeitatea perfectă și previne scurgerea aerului treptată. Dimensiuni: 188 x 74 x 19 cm închidere dublă 21 inele Kit de reparare a inclus produse Greutate: 1,6 kg Izoprene și saltele » Saltele și accesorii » gonflabile saltea Campingaz Quickbed unic (gamisport.ro)

gonflabile saltea Coleman DuraRest unic

gonflabile saltea Coleman DuraRest unic

gonflabile saltea Coleman DuraRest unic Materialele și structura inelului maximizează spate. Airtight® sistem cu dublă supapă dublă Lock ™ asigură o perfectă pentru scurgere previne scurgerea aerului treptată. Ambalarea și transportul este mai ușor decât s-ar putea crede, datorită unui pachet integrat de Wrap'n'roll. saltea Greutate DuraRest ™ pentru două persoane care corespund standardului saltea de masă pentru o singură persoană! Dimensiuni: 198 x 82 x 22 cm De încărcare: 270 kg Valve: valva DoubleLock ™ Numărul de inele: 24 Material: PES Greutate: 1,3 kg Inclus este un kit de reparare, pachetul Wrap'n'roll Izoprene și saltele » Saltele și accesorii » gonflabile saltea Coleman DuraRest unic (gamisport.ro)

gonflabile cort Coleman Valdes 4

gonflabile cort Coleman Valdes 4

gonflabile cort Coleman Valdes 4 UtilizarShe unei supape de înaltă presiune face posibilă umflarShe cilindrilor până la 7PSI și evacuarShe ușoară. Confortul este asigurat de tehnologia BlackOut Bedroom® de ultimă oră și de ușile articulate cu baLamale. 4 persoane Numărul de dormitoare: 2 Construcție: Inflația cilindrilor de înaltă presiune Construcție: tunel Material de construcție: Cilindrul TPU este închis în ambalaj PE acoperit cu Oxford 150D Materialul de podShe: polietilenă Materialul cortului exterior: poliester cu acoperire PU, cusături lipite / retardant de incendiu Materialul interior al cortului: poliester respirabil cu acoperire PU și plasă opacă Dimensiuni ambalate: 78 x 58 x 38 cm Greutate: 20,8 kg Coloana de apă: 4500 mm Dormitor: 5,9m 2 Suprafața salii : 4… (gamisport.ro)

KLARFIT Maliko Runner, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x…

KLARFIT Maliko Runner, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, portocaliu

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Maliko Runner SUP, cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem… (electronic-star.ro)

KLARFIT Maliko Runner, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x…

KLARFIT Maliko Runner, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP de 305 x 10 x 77 cm, albastru

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Maliko Runner, cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

KLARFIT Kauai Flow, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP, placă…

KLARFIT Kauai Flow, placă gonflabilă cu plăcuțe SUP, placă DoubleLayer 305 x 10 x 77 cm

Soarele strălucește, apa vă cheamă, iar placa Klarfit Kauai Fow SUP, cu o dimensiune de 305 x 10 x 77 cm, așteaptă să cucerească râul capitalei. Deoarece cu placa gonflabilă aveți o placă de urgență în cel mai scurt timp, cu care puteți - în modul cel mai relaxat - să explorați lacurile și râurile. Totul este inclus. Placa SUP, bord telescopic, lesa de siguranță pentru picior, kit de reparare și pompă de aer de înaltă presiune - totul se potrivește în rucsacul mare de transport. Toate piesele stabilite îndeplinesc trei criterii: volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată. Cu ajutorul pompei de înaltă presiune, ați umplut camerele de înaltă presiune din PVC ale plăcii SUP în doar câteva minute. Producția lor cu tehnologia DropStitch garantează o stabilitate extrem de… (electronic-star.ro)

LUDI Jucarie de baie ROTI

LUDI Jucarie de baie ROTI

LUDI Jucarie de baie ROTI (pilulka.ro)

Set 2 umerașe gonflabile Wenko, negru

Set 2 umerașe gonflabile Wenko, negru

Atunci când spunem casă inteligent organizată, ne gândim în mod clar la Wenko. Acest brand este un adevărat maestru în a realiza gadget-uri care, nu doar, ne fac viața mai ușoară dar, de asemenea, arată bine. În consecință, vă recomandăm adevăratele ajutoare în menținerea ordinii. Despre brand: Cu o experiență de peste 50 de ani, Wenko este un brand de succes, recunoscut în toată lumea pentru calitatea germană, inovația și ideile ingenioase. Wenko este unul dintre cele mai competente și active branduri cu colecții noi de accesorii practice. (bonami.ro)

Saltea gonflabilă plajă InnovaGoods Blue Donut

Saltea gonflabilă plajă InnovaGoods Blue Donut

InnovaGoods vă prezintă o varietate de gadget-uri inteligente despre care nici nu știați probabil că există! Veți descoperi că într-adevăr aveți nevoie de ele, iar partea bună este că vă vor ajuta să economisiți mai mult timp pe care să-l petreceți cum doriți dvs.. Alegeți produsul preferat de la InnovaGoods! (bonami.ro)

OneConcept Oarta gonflabila 250 cm LED

OneConcept Oarta gonflabila 250 cm LED

În acest an, sezonul de vacanță este pur și simplu imens! Cum funcționează? Cu auto-gonflabilul Crăciun decorare Merry venit ONEconcept  care este cu ea 2,50m gigant cu arcadă mare pentru a evidenția orice casa sau gradina decor. Fara prea mari probleme pentru plamani de decorare consumabile Joyful un ventilator intern care Tordekoration imens cu aer necesar pentru un aspect plin. Weihnachtlich potrivi aceasta se prezintă ca decorate festiv arcadă verde, cu un clearance de 2,10 m. Acesta este flancat pe laturile stânga și dreapta de câte două cifre vesel fluturand: un Crăciun și un om de zăpadă. Mare Tordurchlass este perfect pentru a încadra usi sau porti de gradina si trasee de Crăciun. Trecerea prin acest arc de bun venit vă va duce într-un paradis de Crăciun, fie cu sau fara zapada.… (electronic-star.ro)

Intex gonflabile minge - pepene galben 58071

Intex gonflabile minge - pepene galben 58071

Intex gonflabile minge - pepene galben 58071 Pepene galben cu diametrul de 107 cm. Este inclus un plasture Selfadeziv. Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » Intex gonflabile minge - pepene galben 58071 (gamisport.ro)

pernă Yate gonflabile pentru gât albastru

pernă Yate gonflabile pentru gât albastru

pernă Yate gonflabile pentru gât albastru Perna de călătorie gonflabilă din spatele gâtului pentru o călătorie confortabilă în vehicule. Producătorul YATE 24 luni garanție Saci de dormit » Perne » pernă Yate gonflabile pentru gât albastru (gamisport.ro)

gonflabile trântor presăra DONUT TUBE 56263

gonflabile trântor presăra DONUT TUBE 56263

gonflabile trântor presăra DONUT TUBE 56263 Cerc de umflat 114 cm într-un design rShelist de gogoașă americană. Material: PVC GrosimShe peretelui: 0,25 mm Înot şi scufundări » Saltele și covorașe de plajă » gonflabile trântor presăra DONUT TUBE 56263 (gamisport.ro)

gonflabile izopren Klymit dublu În albastru

gonflabile izopren Klymit dublu În albastru

gonflabile izopren Klymit dublu În albastru Klymit Double V este un covor gonflabil pentru două persoane, care este încă Slight de ambalat și Slight. Ideal pentru parteneri Covorașul gonflabil Klymit Double V este covorul ideal pentru camping cu partenerul tău. Este de fapt două plăcuțe clasice Static V combinate într-o singură unitate. Este de preferat să folosiți două saltele separate, deoarece acestea nu încep să se desprindă și să ofere același confort ambilor locuitori. Construcție revoluționară Designul camerei patentat în formă de V oferă un sprijin optim și confort pentru toată lumea, indiferent dacă dormi pe spate, pe burtă sau pe lateral. Șuruburile ghidează în mod natural corpul, creând zone de expansiune și menținând înălțimea saltelei chiar și în zonele cele mai… (gamisport.ro)

gonflabile pernă Klymit Luxe pernă gri

gonflabile pernă Klymit Luxe pernă gri

gonflabile pernă Klymit Luxe pernă gri Pillow Klymit Luxe Camping este o pernă de lux în aer liber, cu o Headacă detașabilă. Somn plăcut oriunde Perna More gonflabila Klymit Luxe Camping Pillow este conceputa pentru toti cei care doresc un plus de confort. Oferă suport pentru orice aventură în aer liber. Îl poți pune în sacul de dormit în timp ce te afli în mediul rural, perfect pentru relaxare la aeroport, gară sau mijloc de transport. Fața superioară pe care se sprijină Headul este matlasată, Slight Headtusită și plăcută la atingere. Nu scârțâie în mișcare și este o garanție a somnului de calitate. Marele avantaj al acestui model este că puteți îndepărta Headacul matlasat și să îl spălați în mașina de spălat, dacă este necesar. Gata în cel mai scurt timp Doar 3 - 5 respirații sunt… (gamisport.ro)

gonflabile izopren Klymit hamac În gri

gonflabile izopren Klymit hamac În gri

gonflabile izopren Klymit hamac În gri Klymit Hammock V este o saltea gonflabilă ușoară, special profilată pentru a dormi într-un hamac. Proiectat pentru hamace Salteaua gonflabilă Klymit Hammock V a fost creată special pentru a dormi în patul agățat. Oricine a petrecut vreodată noaptea într-un pat agățat știe că o saltea plată clasică nu este ideală pentru el. De aceea, Klymit a proiectat un model care oferă confort maxim. Patru panouri laterale ajută la menținerea covorului centrat în hamac și reduce semnificativ tirajul lateral. Camerele patentate cu nervuri în V contribuie la un somn bun și asigură o distribuție uniformă a aerului. Zonele antiderapante plasate strategic în partea superioară și inferioară a covorului contribuie la păstrarea fermă a saltelei și a sacului de dormit.… (gamisport.ro)

gonflabile izopren Klymit inerție XL negru

gonflabile izopren Klymit inerție XL negru

gonflabile izopren Klymit inerție XL negru Klymit Inertia XL este o covorașă gonflabilă ultra-lumină, potrivită pentru caractere mai lungi. Construcție modernă Klymit Inertia XL este o saltea gonflabilă cu o construcție modernă, potrivită pentru oricine are nevoie să reducă greutatea rucsacului, dar nu vrea să renunțe la confort. Oferă sprijin în domeniile Key ale corpului uman. Este potrivit pentru utilizarea de trei sezoane (adică din primăvară până în toamnă) și pentru plasarea directă într-un sac de dormit, dar puteți desigur dormi pe el într-un mod clasic. Designul anatomic vă asigură că aveți umplutură acolo unde vă trebuie cel mai mult. În regiunea Headului, camerele de aer sunt ridicate și formează o pernă pentru a sprijini Headul. Spațiile goale servesc ca zone de expansiune… (gamisport.ro)

gonflabile izopren Klymit static În Verde

gonflabile izopren Klymit static În Verde

gonflabile izopren Klymit static În Verde Klymit Static V este o saltea gonflabilă pliabilă cu o înălțime confortabilă pentru un somn confortabil. Proiectat pentru un somn confortabil Covorașul gonflabil Klymit Static V asigură un somn confortabil în timp ce stați în mediul rural. Îl poți împacheta pentru o excursie de weekend sau pentru o scurtă camping. Acesta îndeplinește cerințele tuturor celor care caută un dormitor Slight și compact. Designul camerei patentat în formă de V ajută la dormirea nedisturbată în spate, lateral și abdomen. Striful izbitor asigură o distribuție uniformă a aerului în camerele din interiorul saltelei. Când este rulat pe partea laterală nu obține niciuna dintre părțile căptușelii și menține un confort termic optim. Oglindire suplimentară în jurul… (gamisport.ro)

gonflabile izopren Klymit ¾ inerție X Lite

gonflabile izopren Klymit ¾ inerție X Lite

gonflabile izopren Klymit ¾ inerție X Lite Klymit Inertia X Lite este o mată gonflabilă extrem de ușoară și pliabilă cu ¾ lungime în comparație cu clasicul Inertia X Frame. Design scurtat Klymit Inertia X Lite este o abordare revoluționară pentru somnul pe termen scurt în natură. Este o alegere bună pentru cei care economisesc spațiu și numără fiecare gram într-un rucsac. Construcția este identică modelului X Frame, dar are doar ¾ lungime. Datorită acestor proprietăți este indicat să îl așezați direct în sacul de dormit. Oferă sprijin în domenii Key ale corpului uman și nu veți găsi niciun material inutil pe acesta. Spațiile goale dintre camere servesc ca zone de expansiune care permit sacului de dormit să umple spațiul de mai jos și să-și maximizeze Powera de căldură. Toate… (gamisport.ro)

gonflabile izopren Klymit hamac În red

gonflabile izopren Klymit hamac În red

gonflabile izopren Klymit hamac În red Klymit Insulated Hamac V este o covorașă gonflabilă cu izolație Klymalite , special concepută pentru a dormi în hamace la temperaturi scăzute. Dormi în hamac chiar și iarna Klymit Insulated Hammock V a fost creat special pentru dormirea într-un pat suspendat. Oricine a petrecut noaptea într-un hamac a descoperit că un covoraș normal nu este ideal. De aceea, Klymit a dezvoltat un model care oferă confort maxim. Patru panouri laterale ajută la menținerea centratului covoraș și, după culcare, creează o barieră care reduce semnificativ răceala laterală și tirajele. Datorită izolării Klymalite din camere, acest model este potrivit și pentru nopțile înghețate. Materialul de izolare Slight, comprimabil și durabil din interior încetinește transferul… (gamisport.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide